måndag 28 december 2009

DAGENS REA-SHOPPING! INGET ODD MOLLY MEN ACK SÅ FIN!

Idag var jag ute en sväng med svärmor i lokala centrum och skulle kolla REA utbudet. Inte mycket till rea faktiskt men en fin kofta och en vacker pälskrage (kanin, inget djur man dödat enbart för pälsen, sånt är jag totalt emot). Koftan är underbart fin och praktisk.

Kommer från märket QUI och köptes på 50% rea.


Älskar sjalkragen på denna!
Hoppas ni alla har det bra!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Vilken superfin kofta - grattis till fyndet! :) Fanns den i andra färger också? Beige är inte direkt en färg som passar på sverigebleka mig... *haha*
  /Erika - My Molly Oddities

  SvaraRadera
 2. Vad snygg den var, även om det inte var en Mollys. Jag blandar friskt med andra märken även om Odd Molly är min favorit.

  ~Livet i byn

  SvaraRadera
 3. Härlig kofta!!! underbart när man kan fynda!
  Hur mår du nu efter op och allt?
  Kramis

  SvaraRadera
 4. Hej Tjejer!
  Tack för alla fina kommentarer. Koftan fanns tyvärr endast i denna färg i min lokala butik men bör finnas i andra färger. Känner mig faktiskt helt OK nu efter OP. Älskar att fynda och jag blandar också friskt, har inte ALLTID OM även om det kan verka så.....hihihi
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Vi älskar rea! :) Supersnygg kofta dessutom!
  Skickar din vinst imorgon,
  Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER