onsdag 9 december 2009

HITTA DAGENS ODD MOLLY....OCH SMINKTIPS!!

Kära vänner, jag vet att det inte är något alla högprioriterar men jag personligen ÄLSKAR smink! Nu har jag dessutom hittat en underbar och prisvärd mascara som är värd att lyftas fram! Först ska vi se om ni kan hitta dagens Odd Molly plagg i denna mycket propra outfit ;D (ja, jag vet att Bina och A-K ser den DIREKT ;-)

JA! Ni såg rätt, det är endast en ynka, men ACK så fin Odd Molly kjol som är på idag. Resten av outfiten är: Ull kavajen/kofta inköpt på No19 i Malmö för två år sedan utav det franska märket "KOSMICA" samt vacker blus från Isländska märket Andersen & Lauth. Den uppmärksamme kanske också tittar på smyckena ;D Dessa är egentillverkade och jag tänkte visa upp några för er som jag tillverkat nyligen.


Älskar vackra detaljer och särskilt mycket vacker spets!Här kommer mitt senaste halsband, hänget har jag tillverkat av en stor sötvattenspärla, swarowskikristallshätta och försilvrad hängeshållare! Elegant och vackert  men kostar inte skjortan ;D

Här kommer två fina sötvattenspärlarmband som jag tillverkat med inspiration från mina "GOOD CHARMA" armband! Det minsta armbandet som är längst fram är från just Good Charma.Å så slutligen till min nya mascara som jag är OTROLIGT nöjd med (och det brukar jag aldrig bli). En ny  Mascara från Maybelline som har en liten inbyggd motor som pulserar och som när man trycker in knappen som finns i hatten, separerar och ger samtidigt volym. HELT UNDERBART! Provad den om ni har tillfälle. Lancome har gjort en mycket dyrare variant av just denna typ av mascara och den kostar närmare 350 kronor.Och här har ni bilder på själva borsten (om än suddiga).Det var allt för ögonblicket.....ska iväg och hämta upp lite paket senare idag ;D

Vi ses senare!!!

KRAM

9 kommentarer:

 1. Oj låter avancerat med en motor... Jag köper alltid Maybellines mascaror, tycker de är absolut bäst så denna måste jag absolut prva då min tar slut! Alltid bra med tips och denna kanske jag inte köpt på eget initiativ.
  Du är jättefin i din propra jobbaoutfit idag, kjolen är superfin verkligen!!
  Kram Ina

  SvaraRadera
 2. Wohoo snyggve! Du den där kjolen gör sig verkligen toppen på dig!

  Smyckena - ja de armbanden hade jag inte gråtit över att äga. Du är en fena på det där med att pärla!

  Avancerad Mascara! Jag kör mitt säkra kort: Kanebo 38 grader av vana..

  SvaraRadera
 3. Vilka fina smycken du tillverkar!
  Jag älskar smink på andra! Själv ser jag ut som en clown om jag ar annat än mascara.:-D

  SvaraRadera
 4. Och så ser man lite av dit vackra hår!

  Jag skall testa mascaran. Jag har långa tunna ögonfransar och behöver volym utan klumpar.

  SvaraRadera
 5. Klart att vi ser att den är den underbara powskirten du har på dig!
  Du är superfin idag!
  Och smycken är fantastiska!
  KRAM

  SvaraRadera
 6. Kjolen är underbar för att inte tala om smyckena! Efter att ha sett hur duktig du är på nära håll är jag helt betagen. Säljer du smycken? Just det vackra och enkla halsbandet med pärlan och ett pärlarmband hade jag velat köpa av dig? Går det att beställa? Kram

  SvaraRadera
 7. Ohh vad fin du är - som vanligt! Men snälla!! Vilket armband!! *svimmar* Sååå vackert!!

  SvaraRadera
 8. Håller med de övriga. Otroligt fina smycken, jag får "vill ha" känsla. Du är så smal och fin hur gör du??? Det låter spännande med vibrator på mascaran:)

  SvaraRadera
 9. Så fin den är den kjolen, precis som hela du :-) kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER