lördag 26 december 2009

PRINSESSANS KLOCKA HAR JAG SLAGIT TILL PÅ.....DEN FINNS PÅ SID & SALLY


Åh....jag har en usel självdisiplin......jag läste det underbara reportaget med Prinsessan Madeleine i Elle och kunde bara inte motstå denna klocka längre, var tvungen att testa den...


Den är verkligen cool och elegant, allt på samma gång....så denna blev inköpt påSå här fin är klockan från TRIWA och jag längtar tills den dimper ner i brevlådan.....

Ne, nu ska jag sitta på händerna....inte mer rea eller andra köp!!!

6 kommentarer:

 1. Ja, den är verkligen snygg! Känner igen det där med att man plötsligt "bara måste ha". Men å andra sidan går jag inte i butiker på mellandagsrea. Jag gör mina fynd/köp på nätet. Kram!

  SvaraRadera
 2. Kul, hoppas den snart kommer.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag har också de här tidninge och reagerade på att hon hade sååå snygg klocka. Trodde dock att den skulle vara tokdyr så jag kollade aldrig upp den.
  Men du, visst är väl inte den på rean?

  SvaraRadera
 4. Du har så bra smak! Genast jag såg klockan så visste jag att vi hörde ihop;) Trodde dock att det var en jätte dyr sak och blev så glatt överraskad när du hade hittat den. Jag skall också beställa. Snälla, snälla lägg in bilder på den när den kommer - vill se hur den sitter på armen före jag beställer (har så smal handled, vill int att den ska hänga).

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Har inte varit inne så mycket på bloggar nu i jul och läste lite bakåt här oss dig. Vilken dramatisk start du fick på julen med din operation, men visst är det otroligt vad man kan fixa med några små hål i magen, Min mamma gjorde precis en sådan operation akut för något år sedan. Hennes gallblåsa var också inflammerad och det är ju inte att leka med. Kände faktiskt en person som dog av detta för många år sedan... Men för min mamma gick det jättebra och blev inga komplikationer!
  Hoppas du mår bra nu!

  SvaraRadera
 6. Åh, jag tittade också på den och tyckte att den var så himla fin och blev också förvånad över att den inte var dyrare..
  Grattis till en fin klocka..
  Du lägger upp fina bilder på den sen va?
  Hoppas att du hrar det bra,
  Kram Mia

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER