tisdag 15 december 2009

ODD MOLLYS VACKRASTE KAPPA? - NOBLESSE COAT

Ni som följer bloggen vet ju att jag har listat tre önskeplagg som mina drömplagg, ett av dessa har länge varit Odd Mollys Noblesse Coat i CHOCO. Har dock tyckt att dessa varit för dyra och tänkte därför satsa på hitta denna på REAN vilket dock inte varit helt lätt. Helt enkelt min drömkappa, så nära det kan komma (hade den varit svart hade den varit HELT mitt i prick).
Så underbar! Odd Molly när det är som bäst!

Känner mig som en prinsessa i denna!

Här tillsammans med en sjal från Bellarina som AMY säljer (heter "fall foilage").

Blir så otroligt mycket Jane Austen över hela outfiten ;D
ME LIKE !!!

Bara fodret gör mig glad och lycklig!!

Ja, så här akrobatisk kan jag bli!! Ville visa hur fin den är tillsammans med mina "Tradera kängor" som jag fyndade efter tips från gulliga NINNA (tack vännen)!

Här en bättre närbild på dessa underbaringar!!

Jag lovar att snart återkomma med min lilla hemlighet....när allt är klappat och klart!

Tack alla ni rara som lämnar fina och uppmuntrande kommentarer efter er, jag uppskattar dessa otroligt mycket ska ni veta!

KRAM PÅ ER, VI SES IMORGON!!

14 kommentarer:

 1. Tjoho vad fin du är i den! Brun är ändå brun. Jag har ju korta varianten i blått men brunt....*suckar drömskt*
  Nåja, jag älskar min också men är superdålig på att använda både den och nowornever. Ska bli bättre nu!

  Grattis till ett riktigt kap - oavsett pris!
  natti natti!

  SvaraRadera
 2. Jag har också lyckats hitta denna ljuvliga jacka till överkomligt pris och har faktiskt fått beröm på den av helt okända människor på stan. Man blir så lycklig av att gå med den på och känna hur klänningsdelen svänger och vaggar rytmiskt omkring en.

  SvaraRadera
 3. WOW!
  Vad fint den sitter på dig!
  Som om den var gjord för dig :)
  Visst är det häääärligt med superrea!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Helt underbart fantastiskt fina bilder!! Du får mig att ropa rakt ut av inspiration och glädje:) Härligt!! Kappan är underbar och när du, min vackra vän, bär den blir den ännu vackrare (om möjligt!). Älskar "akrobat" bilden:))

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Kappan är som gjord för dig! Förstår att du njuter av att äga den, ett speciellt plagg som du kommer ha mycke glädje av. Trevligt att lyckas hitta den till ett bra pris också :-)

  SvaraRadera
 6. Nu när jag sett fodret vill jag också ha den :-)

  SvaraRadera
 7. Verkligen underbar på dig. Grattis till ett underbart köp. Kram

  SvaraRadera
 8. Men ÅHHHHHHHHHHHHH den sitter helt fantastiskt - du är så SNYGG!! Stort grattis!

  KRAM

  SvaraRadera
 9. vansinnigt snygg i den!! Jösses den sitter ju som ett smäck!! *avis:)*

  //Filippa

  SvaraRadera
 10. Den sitter jättefint på dig! Vilken tur att de skickade trots allt för den är ju som gjord för dig. Kram

  SvaraRadera
 11. Ojojoj vad snyggt!! Dock hade jag sett ut som en noshörning i ballerinakjol med dessa pipinetta kängor och den underbara kappan.. Men jag njuter i fulla muggar av att se den på dig! Vackert helt enkelt!

  (Förresten - När jag säger så så hänvisar jag inte till vikten, vet att några har missförstått mig tidigare. Jag är dock 185 lång och en "rejäll" Donna och då funkar helt enkelt inte vissa saker på... Hur gärna jag n vill... ;) )

  SvaraRadera
 12. Wow,den är helt underbar!!! Förstår att du är lycklig. :)
  Kram & tack för en inspirerande blogg.

  SvaraRadera
 13. Jag är lika lycklig som dig! Fick den av min kära man för att jag har varit ensam så mycket. Jag känner mig faktiskt som en riktig prinsessa i den, det lyser nog om mig när jag har den. Du är jättefin i den och sjalen var som pricken över i:et. Tror jag måste härma dig och köpa en likadan;)

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 14. Jag provade Noblesse jacket på Åhléns i Stockholm idag och jag är kär. Brun eller blå spelar ingen roll, men till fullpris blir det inte. Jag fortsätter drömma och hoppas att någon hojtar till om en 1:a hänger på rea (åtminstone 40%). Kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER