söndag 13 december 2009

DAGENS LUCIA OUTFIT - ODD MOLLY TARADIDDLE DRESS

Här kommer min äslakde Taradiddle Dress i DARKRED, perfekt nu till Lucia. Känner mig alltid så fin i denna. Nu när allt är klart kan jag byta om till detta vackra plagg. Jag tänkte försöka förklara varför jag alltid är "finklädd", förutom när jag är sjuk. Min mormor, som var den klokaste och vackraste människan som jag någonsing träffat, lärde mig många kloka saker. Bland annat sa hon att när man mår som sämst själsligt eller när man ska inför en utmaning, då vid dessa tillfällen är det ännu viktigare att man gör allt man kan för att må bra och förstärka sitt självförtroende. Hon sa alltid att en välklädd (välsminkad) kvinna utstrålande självsäkerhet och kunde på så sätt uppnå nästa villka mål hon än försatte sig att uppnå. Jag har alltid levt efter den devisen. Desto större utmaningar, desto viktigare är det att jag känner mig vacker på utsidan. Dessutom är jag tokig i vackra kläder och mode!! Livet är alldeles för kort för att "spara" plagg för de där speciella tillfällen som kanske aldrig dyker upp. Jag tycker att man istället ska klä sig som om varje dag är ett speciellt tillfälle, man vet aldrig....kanske är det just idag som man behöver det där extra självförtroendet ;D

Taradiddle dress tillsammans med mitt vackra Twist & Tango linne och ett vackert halsband från Pilgrim.


Det enda som jag kan tycka är lite synd med denna modell är att det är lite "gravidvarning" på denna. Känner mig alltid lite extra stor i denna. Hur är det för er andra som har denna modell hur upplever ni den?


Men vacker är den så jag har svårt att se mig själv sälja denna.
Hoppas ni haft en skön tredje advent idag!!
KRAM

12 kommentarer:

 1. Den röda färgen är verkligen underbar. Jag tror jag förstår vad du menar med gravidvarning, har tänkt samma sak när jag haft den på mig. Tror att det beror på tygvecken som är nästan mitt på... Men jag älskar den i vilket fall!

  SvaraRadera
 2. så fin den är i den färgen..
  Jag har ju den i powder men hade gärna haft den i rött också:-)
  Visst är det lite gravidvarning på den..Jag testade med med knytskärp till den och tyckte faktiskt att det var ganska fint, men snyggast utan...Så länge jag slipper se mig i profil men jag tror att när man har större bröst så får vissa kläder just den effekten tyvärr..
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vilka kloka ord!
  Du är jättefin i den :)

  Trevlig lucia!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Du är väldigt fin :-) Passa till ditt mörka hår. Jag älskar modellen. Tycker den formar min figur.
  Vilken klok mormor du har :-))

  SvaraRadera
 5. Klok farmor. Jag lever inte riktigt efter den devisen dock. Kör mer praktisk med piff-looken ;-)

  SvaraRadera
 6. Jag älskar min Taradiddle och har bara tyckt den döljer putet skitbra! :-D
  Jag sparar inte på mina mollysar heller utan kan ta finaste klänningen när jag ska till maxi o handla. Men jag älskar verkligen mysplagg också så det bir alltför oftast såna hemmavid.
  men känner man sig fin blir allt lättare-så klokt och bra sagt av mommo!

  KRAM
  (träff på g? KUL!!!!)

  SvaraRadera
 7. Den är så vacker! Tyvärr verkar den slutsåld överallt, så är det någon som ser en röd 3:a till salu - hojta! //Annette

  SvaraRadera
 8. Klok mormor och klokt av dig att följa hennes råd!

  Skulle kanske följa det lite själv?

  kram

  SvaraRadera
 9. Vacker, så vacker! Att den är djupt röd passar så bra nu till Jul och idag Lucia!

  Tänk fina du för din söta gratulation till oss på vår halvårs-dag! :) Kram!!!!

  SvaraRadera
 10. Det var kloka ord från en klok gumma:) Jag som är hemmafru känner att jag vill vara fin och inte hamna i myskläder fällan. Visst är det skönt i bland med stora mysiga kläder men jag tycker att det mode som är nu och nästan alla OM klädern är mysiga, sköna och otroligt fina. Min mamma tycker att jag ser ut som en docka i dem.

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 11. Absolut ingen "gravidvarning" tycker jag! Jag försöker också att verkligen använda mina fina kläder, det finns inte tid för att låta dem hänga i garderoben. Vem vet, rätt som det är kanske man har växt ur dem? Den röda Taradiddlen är jättefin och passar så bra nu till jul!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER