lördag 12 december 2009

DAGENS ODD MOLLY - EN VIKTJÄMFÖRELSE

Kära läsare, ni är några stycken som undrat och tyckt att jag gått ner en del i vikt och det stämmer! Jag har stressat och slarvat med maten så då går man snabbt ner i vikt ;D Tror jag har tappat 5-6 kg sen i Oktober.
Tänkte därför at bilder från Oktober och jämföra med bilder på samma outfit tagna idag.Till vänster ser ni hur det såg ut i oktober i år, till höger hur det ser ut idag! En klar skillnad som om jag inte jämfört bilderna ALDRIG hade tänkt på! Nu har jag bara 3 kg kvar till min drömvikt! Jag tänkte ta och testa att äta lite pulver och soppor fram till jul och sedan ta en paus över julen. Känns otroligt härligt när ens plagg börjar sitta som de ska ;D

Ni förstår innan jag fick mina två vackra prinsessor vägde jag ca 60 kg (och är 172 cm lång), så jag var ganska normalviktig. Jag gick upp 17kg med mitt första barn och jag hade 4 kg kvar när jag blev gravid med mitt andra barn och gick då upp ca 16kg. Så om man lägger ihop, hade jag en massa extra vikt att bli av med. Jag har länge läggat på 69-70kg och varit ganska less på min kropp men nu med min viktnedgång till ca 65kg känner jag att jag har mer ork och att jag trivs bättre i mitt eget skinn. För visst är det så att alla har vi en egen självbild som vi försöker behåll trots barnafödande och åldrande? Jag beundrar er tjejer som klarar av att hålla strikta dieter, som t ex Pinglan och Mollyista, en stor eloge till er för eran självdisciplin!!
Nu ska jag gå och klä vår nyinköpta julgran!!
KRAM PÅ ER!! HA EN FORTSATT HÄRLIG HELG!!7 kommentarer:

 1. Grattis till viktnedgången!
  Den syns verkligen på bilderna!
  Visst är det så att man har själv en trivselvikt där man helst vill ligga oavsett vad andra tycker. Det viktigaste är att man trivs med sig själv.

  Fortsatt trevlig helg!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej vännen, äntligen börjar jag få ordning på internet-uppkopplingen här hemma! Oj, ja det syns verkligen att du har gått ner i vikt. Stanna vid din trivselvikt bara så att du inte försvinner!!! ;)

  Hihi jo vi har verkligen samma smak...alchemistry s/s är bara för söt i rogue. Jag älskar den och dess enkelhet!

  Hoppas du har en underbar lördag! KRAM

  SvaraRadera
 3. Ja, det syns verkligen stor skillnad - vad kul! :-)

  Håller med A-K ovan, det viktigaste är att man trivs med sig själv så länge vikten är sund till den längd man har. Innan jag fick mina barn vägde jag 53-56 kg (ca 170 cm lång) och jag skulle kunna tänka mig att gå ner till iaf 56-58 kg för att se om jag kan hålla mig där utan att vara för strikt med kosten. Dit är det fortfarande en bit kvar, men jag tänker lite som du; jag ska börja trappa upp på onsdag (med mat), så jag kan äta lite på julen och om det känns bra så kanske jag fortsätter med mina soppor/shaker efter jul/nyår tills jag är i mål. Sen kan man förhoppningsvis njuta av en sommar på stranden utan att känna sig som en flodhäst med för mycket fluff här och var.

  Trevlig lördagkväll önskar jag dig! Och du - ser fram emot att träffa dig på Balance en vacker dag! :-)

  SvaraRadera
 4. Hej gumman. Du är verkligen superfin, nu eller då. Personligen tycker jag inte att du behöver gå ner i vikt, men man vet bäst själv o svårt att se på bilder bara. Lycka till gumman

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Oj, vilken skillnad!
  Efter jul måste jag också ta tag i min vikt..
  Är 169cm och låg på 50 kg innan första barnet, efter alla tre låg jag på 62 sen slutade jag röka och gick upp till 70!
  Nu väger jag 66 och tänkte gå ner minst 6 kg till...Det blir soppor efter jul för mig;-)
  Ha en härlig tredje advent, vi ska klä granen idag:-)
  //Kram Mia

  SvaraRadera
 6. Du ser kalasfin ut! (även innan viktnedgången dock!):)

  Har även här några kilon o få bort, fick mitt 3e barn för 12 dagar sedan, och gick upp 22 kg , buhuuu!
  Vågar inte väga mig och se hur mycket som är kvar!
  Så är superstrikt här nu med maten och har börjat ta powerwalks med vagnen.
  Blir nog pulver efter jul:)

  ha en bra Lucia!

  //Filippa

  SvaraRadera
 7. Du är så fin i alla dina kläder både med och utan de där sista kilona. Modigt av dig att våga berätta om din vikt! Jag har länge försökt bortse ifrån det faktum att jag är "överviktig". Men alla dessa vackra små Molly-klänningar som typ Amerind, Escapologist och Indy dress får mig verkligen att vilja gå ner i vikt.

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER