söndag 6 december 2009

LITE STÄMNINGSFULL 2:A ADVENT

Vill bara dela mer är av en glimt av våran julpynt och av en låt som verkligen berörde mig när jag hörde den för några veckor sedan på Bröstcancer-Galan.


Julfriden sprider sig hemma....barnen leker och skrattar och deras skratt är som balsam för min själ....ger mitt liv en mening när allt annat känns tungt.

Den här låten med Måns Zelmerlöv hörde jag för ett par veckor sedan på Bröstcancer-Galan och den berörde mig. Den unge mannen har faktiskt gjort ett antal riktigt bra låtar. En annan favorit är denna: Prayer.Hoppas även ni ska uppskatta dessa låtar! Ha nu en fridfull söndagkväll!
Tack för alla era fina kommentarer, jag uppskattar verkligen dessa!!
Idag kl. 23.00 drar jag en vinnare till det fina halsbandet och vinnare presenteras på bloggen imrogon!
SOV GOTT!!

3 kommentarer:

 1. Vilket grymt snyggt fönster ni har! Helt i min smak! Bra att du påminde mig om tävlingen, jag har glömt skriva där... *fypåmig* KRAM!

  SvaraRadera
 2. Åh vad mysigt det ser ut, visst är det härligt med alla ljus nu i allas fönster!? Ni ser ut att ha vackra spröjsade fönster helt i min smak!
  Nu håller jag mina tummar hååårt, åh vad jag vill ha det vackra halsbandet!!!
  Kram Ina

  SvaraRadera
 3. Mysigt när du lägger ut sånger så här ibland! Fortsätt med det! Och ett jättefint adventsfönster visar du upp. Ja,nu håller jag både fingrar och tår för en vinst imorgon, jag som samlar på trollsländor och allt...

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER