torsdag 24 december 2009

JULAFTON MED ODD MOLLY - HELA DAGEN!!

Käraset läsare, bloggvänner!

Tack för alla fina hälsningar, de värmer ska ni veta, oerhört!!

Jag har bestämt mig nu för Julaftonens klädsel, det får bli en vacker men också bekväm klänning nu när jag är opererad. Ni får se senare vad det blev. Nu till dagens mysiga Odd Molly plagg, ska jag gå och ha ont kan jag lika gärna göra det i vackra plagg.....så länge jag inte blöder ;DFavoriter, FoL och 9th Sweater tillsammans med kjolen från Indiska! Fint och rymligt!!


Vill även varna för liiiite obehagliga bilder.....så här ser magen ut idag:Tur att det inte är badsäsong på ett tag.....men tänk vilken fantastik teknik titthållskirurgi, jag är helt förundrad och mycket tacksam! Hela gallblåsan är borta och det enda jag kan visa upp är fyra små hål.

GOD JUL!!!
Jag återkommer med lite julbilder på fina klänningen, kanske kan jag t o m få maken att ta bilder ;D

KRAM


10 kommentarer:

 1. Men stackars vännen! Inte visste jag att du varit så sjuk. Jag har själv varit liggande och knappt besökt bloggen sen före helgen. Hoppas du känner dig bättre nu och slipper fler problem med gallstenar.

  GOD JUL

  KRAM

  SvaraRadera
 2. GOD JUL!
  Klart att du ska vara fin trots operation :) Tror att du läker snabbare med mollysarna på. Kombinationen 9 th sweater och FoL är superfint!

  Stora KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Nej, men stackars dig..Skönt att du hemma igen..
  Håller med A-K, sätt på dig någon Mollys så läker det fortare..;)
  Önskar dig och din familj...
  En underbar jul!
  Många kramar

  SvaraRadera
 4. En julkram från mig till dig! Och fin är du som vanligt!

  SvaraRadera
 5. Aj, aj, aj hoppas du mår bättre nu!!
  GOD JUL ÖNSKAR JAG DIG OCH DE DINA!!
  KRAM INA

  SvaraRadera
 6. God jul! Vad fin du var i din 9th sweater - är den i chalk? Jag väntar ivrigt på min från Danmark, fast den är i dark powder.
  Skönt att operationen är genomförd. Jag har förstått att de anfallen man får är inte att leka med.
  Ha en skön dag med din familj!
  /Erika

  SvaraRadera
 7. Usch! :( Jag gjorde gallstensoperation 2005 så jag vet precis hur det är (och jag hade det inte lika illa som du). Vila dig och ta det lugnt! Var försiktig :) God Jul & kram

  SvaraRadera
 8. Så ljuvligt med de vita plaggen i lager på lager. Jag suktar verkligen efter en vit 9th sweater. Ska man ta sin normala storlek på den eller en mindre? Ha en fortsatt bra jul. Hoppas du får må ganska bra ändå. Kram!

  SvaraRadera
 9. God Jul! Vilken tur att det inte var på julafton du behövde operera dig. Nu kan du sitta och njuta av familjen i fina kläder och utan värk. 4 hål i magen kan man väl stå ut med och dessutom kommer du vara fitt for bikini till sommaren:)

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 10. ohhh, my sweet friend...ouch! Wishing you great healing! Your in my thoughts for certain! Many hugs and loves your way... Amy

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER