fredag 11 december 2009

(GÅR)DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - VOILE SHORT DRESS

Här kommer den utlovade outfitbilden på gårdagens Odd Molly outfit som jag hade på flickornas Luciafirande igår. Kände mig fin och julig, allt på samma gång. Jag var så stolt över mina små princessor så hjärtat nästan sprängdes av alla dessa känslor.....ja, jag är en RIKTIG gammeldags hönsmamma, inte överbeskyddande men VÄLDIGT närvarande. Älskar julen och allt som julen står för, har alltid gjort även om min familj egentligen aldrig varit mycket för att fira någonting (min familj består av en massa bohemiska konstnärer och "intellektuella" som de själva kallar sig). Jag var den som alltid organiserade julklappsinköp/tilllverkning, inhandling av julgran och förberedelse av julmat (faktiskt från det att jag var 9 år), osv.

Rött och svart! Elegant och samtidigt juligt! Skärp från Noa Noa och kjolen från Åhlens kollektion WERA.


Älskar Voile Short Dress i Darkred!! Den är verkligen så otroligt mycket JAG.


Jag gillar att variera min Odd Mollysar, gillar att mixa med andra märken! Visst är det roligt att mixa Odd Mollysar med varandra men det känns inte lika personligt för min del, därför trivs jag bäst när jag mixar mina vackra Odd Molly plagg med helt andra märken.

Ska försöka sätta ihop "Veckan BudgetOutfit" senare idag, får se vad jag lyckas få ihop....känner mig inte särskilt inspirerad idag....ganska trött faktiskt. Idag är min lediga fredag och då är det mycket som ska hinnas med, städning, matinköp, hämta på dagis, jobba lite hemifrån och förberedda fredagsmys....blir trött bara av att skriva upp allt.

Ha en mysig fredag!
KRAM

4 kommentarer:

 1. Den färgen passar dig underbart och jag blir trött bara av att läsa allt du har att göra. Vissa dagar orkar man inte med allt och det är okej det med. Ha en fin helg! Kram

  SvaraRadera
 2. Vad fin du var i den! Och sött med tyllkjolen under. Jag har också denna och fullkomligen ÄLSKAR den varma röda färgen.

  Ha en fin fredag!
  /Erika

  SvaraRadera
 3. Ohh så snyggt! Klockrent gumman!

  SvaraRadera
 4. Supersnyggt!

  Även budgetoutfiten är toppen!

  Trevlig helg!
  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER