torsdag 3 december 2009

ODD MOLLY PRE-SPRING PROVNING!!!

Kära vänner, jag har nu lyckats prova mig igenom en ansenlig mängd modeller från vårens pre-spring kollektion. Här kommer alla bilderna. Jag kan upplysa om att jag efter min viktnedgång numera är en helt normal st 38 i de flesta kläder. Har genomgående provat storlek 2 i alla plaggen som jag testat. Måste säga att jag tycker Odd Molly har börjat gå ner i storlekarna, de plagg jag provade passade samtliga men de kändes inte direkt rymliga utan ganska figurnära och ganska små i storlekarna med vissa få undantag.
Under har jag ett fint linne från TiMo där spetsen skymtar fram under vissa av plaggen.
ENJOY!!

#226 Alchemistry s/s (WHITE)


#226 Alchemistry s/s (RED)Ryggen!


Denna Blus är normal i storleken, en nromal st 2 skulle jag säga passar en 38 likväl som en 40:a.
Underbar på, blev förälskad DIREKT!!! Denna kommer jag att inhandla, går inte att undvika. Sommarens MÅSTE!! Otroligt fina detaljer och ljuvlig passform, den är faktiskt völ värd sina 1.300 kronor!


#228 Alchemistry Tunic (Rose)


Denna var OTROLIGT fin på, otroligt fint mönster och färg. Tyvärr tycker jag denna är ganska figurnära i modellen och den känns aningen trång. Jag kände mig inte helt bekväm i denna och dessutom var neder kanten helt ofållad, vilket jag INTE gillar med ett plagg som ändå kostar 1.900 kronor. Men modellen var jättefin och figursmickrande!Den här kan jag VERKLIGEN tänka mig att köpa! SÅ OTROLIGT KVINNLIG OCH PERFEKT PASSFORM!


Vackra välarbetade detaljer, dock tycker jag prislappen är väl saftig!! Men denna kommer troligtvis att hamna i garderoben ;D
#221 Duvet 1/s Tunic
Denna var också jättefin i passformen och modellen. Väldigt ljuv men inget för mig....kände mig som en liten gräddbakelse i den. Superfin men även den jättedyr, 1.900 kronor. Även denna modell kändes aningen snäv och liten i modellen.
Fina detaljer!


Mycket kvinnlig i modellen!#222 Duvet Rose Dress
En stor favorit bland många Odd Molly fantaster! Hade inga förväntningar när jag provade denna. Många fina detaljer. Jag måste dock säga att denna är LITEN i storleken och väldigt figurnära i modellen. Absolut inget typiskt Odd Molly plagg, tycker jag. Inget för mig, men fin på.

#218 Duvet S7S Blouse
Här kan man skymta mitt fina TiMo linne under. Väldigt söt blus. Måste dock varna för att passformen är ganska snäv, känns liten i storleken. Ingen favorit men fina detaljer har den.
#220 Duvet Rose Tunic
Superfin blus! Mycket finare på än när man först såg den! Helt fantastisk på, skön ledig passform men man kan lätt få fram en fin midja med hjälp av bandet i ryggen. Denna är en klar favorit och hade säkert hamnat hos mig om det inte varit för att den är RUTIG! Gillar inte rutigt....tyvärr.


Älskar den fina fjärilen på axeln!

Så nu är jag HELT slut. Dagens Odd Molly får utgå för denna gången. Hoppas ni gillar kollektionsprovningen!!
KRAM!

17 kommentarer:

 1. Jättespännande med livebilder, imorgon måste jag ta mig till närmaste mollybutik och prova!!!!!

  SvaraRadera
 2. Oh vad roligt att få se kläderna på!
  Vilka affärer i Stockholm har fått in pre-spring?
  Tack för att du tog dig tid att prova. Första blusen verkar vara en klar favorit........men i vilken färg:-)

  SvaraRadera
 3. Halvan: Tack! Den första blusen ska jag bara HA! Helst i båda färger!!! Jag vet att OM-butiken på Humlegården kommer att ha allt framme imorgon samt Mathilde i PK huset. Även TinTinstyles Butik har dessa redan. Min provning var från min lilla lokala OM leverantör där jag bor (har ingen internetshop, så jag tror inte det är av intresse). Lycka till båda två!!

  SvaraRadera
 4. Jättefina bilder! Var också och provade idag! Gillar inte heller de råa kanterna... gillade alchemistry tunic mest och är sugen på att köpa den i rouge eller grey. Ska finnas i lilac också som jag inte kunnat hitta bild på någonstans! Håller med om trång passform...
  /Malena

  SvaraRadera
 5. Vad roligt att se kläderna live! Den första blusen i vitt var väldigt fin på,den finns tydligen i färgen rose också.

  SvaraRadera
 6. Åhh.. vad kul att se!
  Jag gillar modellerna jättemycket, de sitter alla jättefint på dig. Men de rutiga tygerna gillar inte jag heller.
  Tack för titten och att du tog dig tid att prova och visa oss :)
  KRAM

  SvaraRadera
 7. Vilka fina bilder!!!
  Man får en helt annan syn på kläderna "live"!
  Har ändrat mig helt,gillade inte #226 Alchemistry innan...
  Men den är ju så fin!!!!
  Den måste jag bara ha...=)
  Tack för bilderna!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Vad kul att du redan hunnit fota! Jag tycker att den första blusen i vitt (#226) är helt bedårande på dig, den måste du bara ha!!!
  Verkar som att färgerna är rejält tillkrispade på produktbilderna, iaf i jämförelse med dina bilder, men det kan ju vara ljuset också.

  I vilket fall som helst är du superfin i alla modellerna.

  Apropå Molly-träff i Sthlm: Det du skrev hos mig är en strålande idé - jag är gärna med och råddar, sånt tycker jag är jättekul! Om du lägger förslag på datum så hakar jag på, helt klart! :-)

  SvaraRadera
 9. Åh, tack så mycket för alla fina bilderna!
  Jag har beställt 226 Alchemistry s/s white och klänningen i ljusblå..Är osäker på klänningen dock men den var ju så snygg på Christensen så jag bara ville prova den, men så fort jag hade beställt kändes det bara som att den kommer att få åka tillbaka direkt..Men sen är jag också sugen på Alchemistry tunic i ljusblå eller grå:-)
  Ojojoj, stora problem va? :-)
  Fin var du i allt som vanligt, kram

  SvaraRadera
 10. Superfint och kul att se på. Men du har ju blivit så liiiiiiten.

  SvaraRadera
 11. Tack för härliga bilder! #226 Alchemistry s/s (White) är min favorit och den passar jättebra för dig!

  SvaraRadera
 12. Åh, en härlig visning! Tack! Mycket fina saker, ska bli kul att se vilka av alla som hamnar i garderoben. Jag har nu ändrat mig flera gånger.. :)

  Kram

  SvaraRadera
 13. Tack för bilderna, det var så spännande att se!
  Lite synd att klänningen var liten och figurnära för då lär jag aldrig rymmas i den. Den som såg så söt ut på produktbilderna...

  SvaraRadera
 14. Åh vad fint:-)Man blir verkligen sugen.Det finns endel snyggt. Jag är dock en aningen tveksam till råa kanter Kram

  SvaraRadera
 15. Vilka fina fina bilder! Tack snälla för att du tar dig tid att fota allt. :) Nu är det ännu mer spännande att vänta på att få hem det jag beställt av pre-spring...

  Ha en fin fredag!

  SvaraRadera
 16. Åååhh, vad härligt!!! Underbart! Jag har snaskat i mig vartenda underbart foto du bjuder oss på!:) Du är så fiiin i allt!

  Tusen tack!!

  Kram!

  SvaraRadera
 17. Måste bara få säga att du bär upp den nya kollektionen mycket bättre än Odd Mollys modell. Tyckte inte något verkade speciellt lockande när jag först fick se de officiella bilderna på pre-spring kläderna, men nu måste jag nog ta mig en närmare titt i affären. Alchemistry tunikan var så fin på dig!!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER