lördag 26 december 2009

ALL DENNA REA OCH DESSA VAL! HÄR KOMMER EN ODD MOLLY KLÄNNING KAVALKAD! MINA SENASTE KÖP!!

Mitt i denna rea-hysteri lutar jag mig tillbaka, har nästan allt jag skulle kunna tänka mig.....nästan....... en smock dress i Choco hade inte varit fel..... men ändå. Ne, mina Rea-fynd skulle snarare vara lite Hunky Dory och By Malene Birger plagg som jag länge suktat efter.....vi får se.....Än så länge är jag INTE inponerad av REAN, de flesta har ju bara 25-30%, någon UK shop har 40% men med frakten blir skillnaden inte så stor från 25-30%. NE, det ska ner till 50% för att det ska klia i fingrarna tycker jag.

Här kommer i varje fall en klänningskavalkad på de senaste Odd Molly klänningar som flyttat in i garderoben. Någon av dessa ska jag ha på Nyårsafton, men jag kan inte riktigt bestämma mig för villken....vad tycker ni?


Escapologist Dress


Sidesaddle Dress i Chalk


Voile Short dress i Darkred


Brand New Second Hand Dress i Choco


Min nya vackra A-One silk strap dress i Royal
eller


Taradiddle Dress i Darkred?

Alla dessa Underbara klänningar! Hade nog tänkt, antingen Brand New eller Escapologist....men har börjat vela...

Mina enda REA-önskningar finns i fysiska butiker som har By Malene Birger och Hunky Dory men dit kommer jag ju inte nu så jag får helt enkelt släppa hela REA-svängen.....trist men helt OK ändå.

Har ni gjort något riktigt REA-fynd??
STOR KRAM, ska försöka se om jag kan ta på mig annat än mjukistkläder idag....

7 kommentarer:

 1. Men du, jag hade missat att du handlat en Sidesadle! Den är verkligen så fin! Du kan verkligen luta dig tillbaka och känna dig nöjd över dina fina klänningsköp. Vackra allihopa och på dig sitter de så fint!!!

  Fortsätt svassa runt i mjukiskläder du. Det är bara annandagen, då får man sunka sig lite. Eller hur? ;-)
  KRAM!

  SvaraRadera
 2. Herregud tjejen, du behöver inte shoppa något mer när du har så många vackra klänninger redan:) Visst har du gjort om Escapologist Dress? Du är gudomligt fin i alla klänningarna men Sidesaddle Dress är jag lite xtra svag för. Ha en bra dag!

  Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Hoppas att du mår bättre!
  Jag har också fyndat- Är väldigt nöjd. KRAM

  SvaraRadera
 4. Brand new eller Escaplogist tycker jag, de känns festligast. Jag ska ha min Escapologist på nyårsafton.
  Kramis!!

  SvaraRadera
 5. Håller med om att Escapologist eller Brand new passar perfekt på nyår. Själv lyckades jag ju hitta en Sidesaddle i royal som får bli min nyårsstass. Jag ska bara prova mig fram till vad den ska matchas med i strumpväg, underklänning m.m. Kram!

  SvaraRadera
 6. Jag faktiskt rösta på Sidesaddle Dress i Chalk, den är så vacker och unik! :)

  Kram

  Kenzy

  SvaraRadera
 7. Sara Mia: GRATTTIS till ditt KÖP!! Den är verkligen ett konstverk!!

  Kenzy: TACK!!Älskar den klänningen också!!

  Ina: Tack! håller med dig!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER