måndag 7 december 2009

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - POW "WOW" JACKET

Som ni vet, om ni följt denna blogg ett tag, så gick jag LÄNGE och suktade efter denna kavaj. Köpte den direkt när den kom men lämnade den tillbaka för jag tyckte passformen var aningen fel till min kropp. Men så har jag gått här och sett fina A-K i sin fina Pow Jacket och skirt och blivit mer och mer sugen på att testa den igen, för den har ju varit såååå snygg på henne. Så jag tog mitt förnuft till fånga och fick tag på den till slut via Amy som hade fått in en andra laddning av denna ;D Så lycklig jag är nu att jag ändrade mig!!!

Älskar denna nu och detta exemplar sitter perfekt, eller vad tycker ni?


Här tillsammans med favoritväskan från Louis Vuitton.


Jag lovar komma med en mera färgglad outfit imorgon, idag har det bara varit jobb och springa till posten för att posta vinster ;D
KRAM!!

12 kommentarer:

 1. Den sitter perfekt på dig!
  Klart att du ska ha den! Ett riktigt Odd Molly-holic-plagg... eller hur?
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Tur att du fick tag i den igen. Du passar så bra i den. Jag invigde faktiskt min (och kjolen) i lördags då jag var bjuden teaterresa (Hairspray) och middag efteråt. Helt underbar att bära och en kvalitet som känns gedigen. Jag ska försöka hitta på några sätt att dressa ner kavajen också tex. slitna jeans och stövlar. Kram!

  SvaraRadera
 3. Den sitter perfekt!
  Helt underbar. Grattis till ditt köp.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Den är ju såååå snygg på dig! Är lite avis faktiskt. Hade gärna velat ha kavajen också. Men hoppas få tag på den ngn gång *drömmer*

  SvaraRadera
 5. Men sötaste! Passformen är ju jättebra på dig, tur att du fick tag på en igen via Amy för en Pow Jacket ska du ha i din garderob!

  Hoppas att du och familjen mår bra! jag är äntligen tillbaka efter allt flyttkaos :) KRAM

  SvaraRadera
 6. Du är så fin i den!!! Det är ju bara världens sötaste "kavaj". Kul att du hittade tillbaka till den.

  SvaraRadera
 7. Den sitter som gjuten på dig ;-)
  Var inne i Odd Molly butiken idag och såg en som provade byxorna till och det var superfint!
  Har du tänkt köpa byxorna också?
  Kram

  SvaraRadera
 8. Sitter helt perfekt - ingen kan säga något annat!

  Hoppas din dag blir fin - kikar in senare för dagens outfit!

  KRAM

  SvaraRadera
 9. Den sitter perfekt på dig och är ju så otroligt mycket DU så jag förstår inte alls varför den inte stannade i första vändan. Men nu när den väl anlänt från Amy hoppas jag den stannar för du är underbar i den!

  Och tack för det otroligt vackra halsbandet! Det damp precis ner här och jag älskar det! Jag kommer verkligen använda detta underverk! Visar det i bloggen lite senare idag för jag måste iväg på ett möte nu så jag hinner inte prova det till klänningen idag, men jag visar det ändå och så provar jag det till klänningen imorgon. Tusen tack söta du! Kram

  SvaraRadera
 10. Så himla snyggt, verkligen!!

  SvaraRadera
 11. Supersnyggt!! Känns väldigt "du" fast jag inte känner dig personligen. Superfint verkligen!!
  Kram Ina

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER