tisdag 15 juni 2010

ÄNNU EN WIGWAM.....ETT NYTT BEROENDE

Här kommer bilder på min GRÅA Wigwam Dress i storlek 1. ÄLSKAR allt med denna modell, tänk att det skulle ta en sådan tid att komma på det....

Under har jag min vita TiMo underklänning! Verkligen en bra investering!!

Vackra detaljer, älskar de silvriga paljetterna.


Idag har jag inte riktigt haft ork att kombinera denna, men jag vet att den kommer att vara ursnygg till Min blåvita Livingloving Dress under samt mitt fina vita Noa Noa knytskärp....ser det redan framför mig, får bli en annan gång. Måste verkligen nämna att jag är OTROLIGT imponerad över DEEP FLING och deras snabba leverans och otroliga service!!! Första gången jag testat nu när de hade sin REA men absolut inte sista gången! Kan varmt rekommenderas!! TACK SNÄLLA RARA MALIN!!!

9 kommentarer:

 1. Jag vet!!!
  Jag sålde min rosa voile shortdress för ett tag sen....sen i all hast beställde jag en knallrosa wigwam förra veckan och blev tokkär igen! Love it! O idag fick jag hem en vit Voile igen, fyndat billigt på T i helgen. Så på mindre än en vecka så är ordningen återställd i garderoben igen och ett nytt beroende=) Ser fram emot höstens!

  kram

  SvaraRadera
 2. Superfin!!! Gillar med den grå väldigt mycket. När jag ser dig fudnerar jag på om storlek 2 blir för stort på mig....

  Hur lyckades du med Deepfling?! Jag har väntat 14 dagar nu!!!

  kramar

  SvaraRadera
 3. Den är så vacker! Jag beställde min grå hos Deep fling oxå och de levererade supersnabbt! har beställt därifrån tidigare och har alltid varit jättenöjd!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Haha du låter precis som jag ;-) Stod emot Wigwam länge men när jag väl fick på mig klänningen förra veckan så älskade jag den från föra stund. Har ännu inte använt den och presenterat i bloggen men det blir nog lördagens bröllopsklänning :-)

  Kram

  SvaraRadera
 5. PS. Är det inte dags att jag får vara med på din blogglista?

  SvaraRadera
 6. Linaplina: SORRY!!! Har hoppat av ett par gånger, tror det händer när jag lagt in nya bloggar....NU ska du i varje fall vara med!!
  KRAM!!!

  SvaraRadera
 7. Hej gumman. Den är suuuuperfin och ännu finare på dig! Visst är Malin en pärla! Grymt imponerad av henne och hennes underbara service. Älskar också paljetterna och kan se dig i den med svart underkjol - klänning oct svarta knytskärpet :D Det står på mitt schema idag nämnligen ;) haha :D Kram hjärtat <3

  SvaraRadera
 8. Hej! Ni som har den här, hur är den i storleken, upptill? Är så sugen på den vita. Brukar kunna ha stl 2 men på Taradiddle Dress fick jag gå upp till stl 3 för att den var tight upptill.

  SvaraRadera
 9. Wigwam är så mycket DU det kan vara! Klockren på dig!

  Filippa; din rackare..var det du som knep den vita, grattis! Jag hade tryckt på "köp nu", men plötligt blivit utloggad. Medan jag loggade in försvann den bara..å vad jag sa då vill du inte veta, hihi. Men men det kommer ju fler chanser, det gör det alltid.
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER