tisdag 29 juni 2010

DAGENS OUTFIT - FLASH & VACKER KAPPA/TUNIKA FRÅN VALERIE

Idag har jag återupptäckt ett underbart plagg i min garderob. Jag växte ur denna när jag var gravid och har därför glömt bort denna ett bra tag, tänkte visa upp denna idag. Kommer definitivt att ha denna på mig på nästa fina middag i sommar. Dagens outfit kommer från Flash och underkjol från Odd Molly, tights från Provrummet.


Skärp från Noa Noa.Älskar den romantiska stilen med mycket spets!!


Har ni sett vilket konstverk! Älskar alla detaljerna och broderiet!


100% silke och underbar figurnära passform.


Rosentunika/kappa från Valerie Aflalo


Märket Valerie (Aflalo, fd Fröken Sverige) har ljuvliga plagg och är ganska nära Odd Molly i stilen. Älskar hennes kvinnliga stil, tyvärr brukar de vara ganska dyra men på REA kan man ju passa på att prova dessa underbara plagg. Ett TIPS från mig!
Ni kan ju gå in på hennes HEMSIDA HÄR OCH TITTA!
VACKRA PLAGG!!!
Ha en fortsatt trevlig kväll!!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Oj oj..vad elegant! OCH vackert, det känns som vääldigt mycket Du!
  URSNYGGT PÅ DIG!!
  KRAMKRAM

  SvaraRadera
 2. Hujeda mig vilken fantastiskt vacker kappa!

  Du min vän, är fin som alltid!
  Kram loella

  SvaraRadera
 3. Så fantastiskt fin!
  Längtar tills vi får se dig i Asha tunikan

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER