fredag 4 juni 2010

EN VACKER SJAL HAR ANLÄNT - ESTER ELENORA

Tänkte bara visa upp min fina sjal från Ester Elenora i gammelrosa. Helt ljuvlig i kvalite och i detaljer. Nu förstår jag tjusningen med detta märke, har aldrig fastnat för de blommiga sjalarna men denna sjal ÄLSKAR jag!! Så här får ni en bildkavalkad.

Ljuvlig! Nu ska jag sätta mig i soffan, mysa med mina prinsessor, ta in deras barndoft i näsborrarna och arkivera minnet i mitt hjärta. Det kommer säkert att komma en massa prövningar längre fram i livet under deras uppväxt men då ska jag ta fram denna minnesbild och minnas doften och känslan när de satt i mitt knä som små och allt var så enkelt...Ibland måste man bara stanna upp och leva i stunden, framförallt när alt är som mest intensivt i ens liv. Vem vet hur länge man lever? Jag tänker leva i nuet!
Ha en underbar helg!
KRAM!!2 kommentarer:

  1. Vilka härligt klokt vald ord kära vän! Lev livet i nuet.....Livet går inte i repris...../Livet är härligt

    SvaraRadera
  2. Kan bara instämma!
    Vacker sjal, kommer du säkert få mycket glädje av. Passar dig fantastiskt bra, liksom skorna du visade tidigare. Klockrent på dig!
    Ha en skön o mysig helg med maken o dina flickor! Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER