torsdag 24 juni 2010

DAGENS ODD MOLLY - X-STITCH DRESS OCH SNART ÄR DET MIDSOMMAR!!

Idag är jag hemma på förmiddagen, har en massa hantverkare som springer omkring här, blir snart avlöst av maken. Dagens till ära, snart är det midsommar och ledighet som hägrar, är jag iklädd min vackraste X-stitch Dress i vit/brunt. Vi kommer att för första gången på en massa år att fira midsommar hemma i lugn och ro, sedan blir det besök av släkten på lördag men annars en ganska lugn helg.

Min första X-stitch är fortfarande min mest älskade X-stitch.


Så nu ska jag snart iväg till kontoret, har passat på att jobba hemifrån....underbart med solen utanför fönstret och lugnet. Men samtidigt är jag en född stadstjej, älskar pulsen och tempot i storstan, hade aldrig klarat av att bo långt ut på landet....är alldeles för rastlös och ÄLSKAR att ha människor omkring mig och alla de intryck de bidrar med.
Ha en fin torsdag!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Den är verkligen underbar i den färgen. Så somrig! Vi firar också hemma i lugn och ro. Är ärligt talat helt slut efter ett mycket hektiskt jobbår och så har vi jun skaffat valp...Idag ska det förberedas tårta...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Oh so lovely on you! I also have this one, my first and my favorite when it comes to x-stitch. Trevlig midommar! :)

  SvaraRadera
 3. Sååå vacker. Det är den absolut finaste X-stitchen och jag ÄLSKAR min!! Får nog faktiskt ta den på imorgon :D Kram gumman och hoppas ni får en underbar midsommar! <3

  SvaraRadera
 4. Jag kan bara instämma! Om jag skulle nu välja ut en bland x-stitcharna (som jag inte alls kommer överens med..) så är denna den allra allra finaste! Passar dig perfekt dessutom..

  Ha ha, skrattar när jag läser om "storstadsbarn". Ja det är ju för väl vi är olika, så vi på "landet" lugnt kan fortsätta njuta av tystheten! (visserligen bara på vinterhalvåret..)
  Önskar dig o de dina en mysig o skön midsommar! Kram

  SvaraRadera
 5. Den är fantastiskt fin. Förstår att du älskar den. Ha en skön Midsommar!

  kram

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Har äntligen fått tag på x-stitchen i vit/brunt! =) Såg en så fin topp du har under din på dessa bilder, vad är det för plagg? OM?
  Mvh
  Carro

  SvaraRadera
 7. Hej Carro,
  Va kul!! Grattis!! Klänningen jag har under heter Sara-klänning och kommer från en fysisk butik som Eva-Lena tipsat om, finns tyvärr inte kvar vad jag vet.
  Kram!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER