fredag 11 juni 2010

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - WIGWAM KABBAM!!!

Först vill jag börja med att säga: TACK ALLA NI UNDERBARA TJEJER SOM PEPPAT MIG SÅ MED ERA UNDERBARA KOMMENTARER NU NÄR JAG SUTTIT MED LITE ÅNGEST OCH EN KLUMP I MAGEN!! NU KÄNNS DET DEFINITIVT BÄTTRE ATT FYLLA ÅR IMORGON!! SÅ MÅNGA FINA OCH KLOKA ORD NI DELAT MER ER AV!!
Nu till dagens outfit, som fick bli en nyfunnen favorit, tack vare underbara SANNIBUS, som ledde mig in i fördärvet ;-D Wigwam Dress i White är verkligen en helt underbar och ljuvlig sommarklänning och jag älskar alla vackra detaljer på denna, speciellt de guldiga paljettterna som verkligen lyfter upp detta plagg.
Till denna har jag mitt skärp från Noa Noa och underklännig från Abecita som inköptes på Ellos för ett tag sedan.


Känner mig så fin i denna skira sommarklänning!

Här ser ni underklänningen som skymtar under.

Idag regnar det konstant så det fick bli något vattentåligt. En underbar kappa som är av märket: Musthave. Ett danskt SVINDYRT märke men ack sååå vacker design. Dessutom passade jag på att prova några fina plagg på H&M som jag bara föll raklång för, underbart somriga och funktionella på jobbet.

Den lilla kavajen har guldränder och guldskärp men den blir inte "TACKY" om ni förstår vad jag menar. Under en jättefin och klassisk axelbandslös beige klänning (finns axelband man kan sätta till).


Känner mig jättefin i denna kombo, vad tycker ni? Är det en HIT? kostar sammanlagt ca 550 kronor!! Tänkte man kan ha den på kontoret nu i sommar.
Ha en underbar fredag!!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Så vacker du är! Jag fick hem min wigwam i förrgår o älskar den! (stått emot länge enl.mig, väntade ut rean=))

  Kloka ord på min förra kommentar om åldern! Du har alldeles rätt ang arbetsgivare och karriär, tycker inte 30 är gammalt(inte 40 heller för den delen!!)Är väl mest bekymrad över att jag inte alls kommer på vad jag vill göra. Ju äldre jag blir desto mindre klarhet i det, konstigt nog.

  Å visst finns det för o nackdelar med att skaffa barn tidigt/sent. Den där mormorbiten har jag inte ens funderat på faktiskt, men nu när jag tänker efter så kommer mina barn vara 18, 17 och 10 när jag fyller 40, det känns ju ok.(tack för det perspektivet=))

  ja det är tydligen mycket funderingar i att fylla jämnt....=) Du är iaf en supervacker framgångsrik och klok kvinna-i sina bästa år!! Hoppas du får en underbar födelsedag. Kram
  kram

  SvaraRadera
 2. 18,17 och 11 år menar jag ju!=)

  SvaraRadera
 3. Hej! Jättefin tunika!! Jag tänkte bara passa på att säga att ålder är inget annat en siffror..jag är 51 och trivs med att vara det!! Jag har vänner i alla åldrar och trivs med alla..jag fick barn både tidigt och senare i livet..min första vid 22 och sista tjejen när jag var 40 (Jag har 4, med samma pappa)Det gäller bara att leva nu och ta vara på allt som livet ger..ta risker, upplev och känn efter..det är inte så dumt att leva ändå..fastän man passerat ungdomen för länge sen :)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej hittade hit av en slump såg att du älskar odd molly här finns en till. Letar med ljus och lykta efter en continet stitch 3:a antingen den vita med grått eller en rosa med rött.Har du några tips om det finns någon som vill själa en?
  Drömmer även om den långa som var turkos och röd vill bara ha en sådan.
  kram Theres

  SvaraRadera
 5. Å så fin du är i wigwamen! Den är super! Blir riktigt sugen jag med...

  kram till dig!
  Adela

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER