fredag 4 juni 2010

JEANSKLÄNNING OCH REDFOOT

Här kommer dagens Outfit! Ännu ett underbart plagg från PROVRUMMET. Denna underbara klänning fick jag skicka tillbaka första gången eftersom den var alldeles för stor i M till mig, nu när jag har den i st S sitter den mycket bättre, famförallt vid bysten. Till denna har jag mitt Noa Noa skärp och Noa Noa klänning från vårens kollektion. Gillar lager på lager känslan.

Tyvärr är underklänningen från Noa Noa ganska urringad så jag känner mig aningen vågad på jobbet idag.....men what the heck, det är ju trots allt fredagsmys idag ;-D


Å så till mina vackra Sex and the City skor by Red Foot.....gissa vilka jag tog.......CARRIE.....så klart!!


Visst är dessa ljuvliga? Dock har jag lite svårt att hitta helt rätt storlek, dessa är storlek S och de är liiiite på gränsen, men M kändes alldeles för stora....får testa dessa S ett tag till hemma och känna efter om jag kan ha dem. Supersköna annars och sååååå söta.
Ha en fin fredag! Idag är det fredagsmyyyyyyys!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Jaaa vad fin du är! Tycker inte det ser så vågat ut faktiskt, men det är ju lite beroende på hur mycket det "öppnar" sig när man rör sig också. Men som du säger det är fredag och kanske gör du någon glad ;) Kram hjärtat

  SvaraRadera
 2. Vad fin du är i alla kläder från Provrummet. Jag klickade runt där själv igår kväll och insåg snabbt att det fanns flera plagg som jag skulle kunna satsa på.

  Älskar Carrie skorna!!

  Trevlig helg :-)

  SvaraRadera
 3. Alltså den där klänningen är supersnygg och du är särskilt snygg i den tror jag!=) Lovely shoes med...skulle jag gärna vilja ha!
  Ha en fin fredagsmyskväll;)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 4. Fin fina skor, riktigt smart ideé!

  SvaraRadera
 5. Vad snygg du är i denna.....Du vet verkligen hur man klär sig snyggt måste jag erkänna. Kul att följa din blogg dagligen Snygging! /Pia

  SvaraRadera
 6. Så söta Carrie-skorna....har likadana....klänningen också!
  Provrummet har verkligen mycket fint.
  Snabb service o fraktfritt!
  Titti

  SvaraRadera
 7. Vilken sko st har du i vanliga fall? har tittat på de skorna, men vet ju inte vilken st jag ska ha. Är de sköna att gå i?

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER