söndag 6 juni 2010

DAGENS ODD MOLLY - X-STITCH BLOUSE & BLUES SKIRT

Här kommer dagens Odd Molly Outfit No 2. Dagen till ära ska vi nu äta en trevlig middag och vi har bytt om efter att ha solat i ca 2 timmar idag. Ser snart ut som en liten pepparkaksgumma ;-D Idag bestämde jag mig för att prova återigen min Blues Denim Skirt, har bara provat denna hitintills, aldrig riktigt använt den så idag ska jag se om jag trivs i denna. Känner mig aningen "vågad" när jag sitter med denna, omlottmodellen gör den ganska kort i mitten....gäller att ha underkjol.

Gillar denna model på x-stitch, synd att dessa inte återkommit i andra färgställningar. Tycker denna model är aningen mera smickrande än den långa x-stitchen, speciellt tillsammans med några snygga stuprörsjeans.


Ni som har Blues Skirt, trivs ni med modellen? Känner ni är inte lite nakna under? Har ni alltid tights eller underkjol till denna? Vet inte riktigt om jag trivs helt 100% med denna "öppna" model.
Ha en fortsatt fin söndag!
KRAM!!7 kommentarer:

 1. Superfint verkligen men jag håller med dig, jag känner mig väl bar i den kjolen. Jag brukar ha ett par bloomers eller andra 3/4-tights under alt en underkjol. Allt för att slippa fundera på hur jag ska lägga benen när jag sätter mig ner. Haha! Trevlig söndagskväll!

  SvaraRadera
 2. Jättefin outfit! Färgen på X-stitchen är superfin! Jag har haft koll på din auktion, budade tom men jag känner att när den börjar komma upp i de summorna och det bara stiger så hoppar jag över det. Men grattis till en lyckad auktion ; )kram

  SvaraRadera
 3. Jag har bara "nästat" med ett par stygn i öppningen. Det gjorde jag direkt när jag fick den..så där "fladdrande" ville inte jag ha! Trivs bra så! Hoppas du haft en skön helg i värmen! Förstår du ser ut som en pepparkaka nu..jag håller mig som vanligt i skuggan. (har aldrig gillat att sola..) KRAM

  SvaraRadera
 4. Hej gumman. Så fint de passar ihop! Jag har alltid leggings under för den glipar för mycket. Men en underkjol fungerar nog också bra, har inte provat än, har inte varit väder för det förrän nu :D Kram!!

  SvaraRadera
 5. Gillar verkligen dig i Blues Denim Skirten Snygging!

  SvaraRadera
 6. Å så snyggt! Jag har kjolen och gillar den skarpt! Har inga problem med omlotten, tycker den funkar med bara ben med;)

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Gillar din blogg och brukar följa den från mitt hem i Italien. Är dock hemma i Sverige nu för sommaren och har en ljusgrön X-stitch till salu på tradera om du är intresserad av andra färger :-)
  Hälsningar
  Betulla

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER