onsdag 30 juni 2010

DAGENS OUTFIT FRÅN PROVRUMMET OCH ASHA TUNIKAN

Idag bjuder jag på två outfits, direkt på morgonen!! Den ena, JOJO tunikan från PROVRUMMET har jag på jobbet idag och Asha tunikan från Tessa & Mimmi Clogs hade jag i helgen och igår från och till när jag var med min lillskrutta som var hemma från dagis igår. Två helt olika stilar, två helt underbara plagg!


Har mitt KappAhl linne under och mina Branting byxor som jag bara bor i numera.


Halsband från KumKum.


Denna är betydligt enklare och smallare i modellen än JOJO Dress men ett underbart kvinnligt plagg likväl.


Här har vi då en efterlängtad tunika/klänning från Tessa & Mimmi Clogs. Gav ju bort denna fina tunika/klänning i en tävling på bloggen för ett tag sedan i storlek L och har väntat på att få en i min storlek, dvs i M då de varit slut. Fick denna för några veckor sedan och älskar den! Perfekt att ha när man ska till stranden, när man vill vara leasure men ändå fin. Luftig och tunn bomullskvalite. Kan VARMT rekommendera ASHA:s kläder.


Fin asymetrisk skärning!

Sedan tycker jag dessa vackra träskor från samma ställe passar perfekt till denna! OTROLIGT sköna och till ett bra pris (betydligt billigare än Swedish Hasbeen).
Ha nu en fin dag!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Har du någon länk till där du köper ASHA? Googlade och hittade ingen träff...

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej Vännen!
  Du kan gå in på Tessa & Mimmi Clogs, har länkat ditt och du hittar de även på min högermeny. Underbart fina plagg och fin kvalite till bra priser. Vet inte om de ska ha rea dock, kanske kan man maila och fråga.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Roligt o se lite annat också..jättefint på dig!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Wow!, *busvisslar*...jättesnygg tunika, måste genast in på deras sida och kolla.

  Ha en fin dag!
  Loella

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vart kan man hitta dessa snygga Branting byxor du har på dig?

  Mvh
  Annika

  SvaraRadera
 6. Hej
  du är din som vanligt! Hoppas att allt är bra annars! du är verkligen fin i dina icke mollyoutfits. Kram

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Det var jag som vann den snygga Asha tunikan tidigare. Den har inte blivit använd än men nu har jag packat ner den i resväskan. Den får följa med mig en vecka till Alcudia, tror att det kommer att användas massor!
  Kram å hej

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER