tisdag 22 juni 2010

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - "ROSE" TUNIC & NY STRULIG LAYOUT!!!

Jag bestämde mig för att testa Bloggers nya mallar, Templates som det så fint heter på engelska. Tyvärr vet jag inte om det är jag, min dator eller sidan som det är fel på men jag kan inte längre klicka på alla mina länkar som har bilder knytna till dem. SNÄLLA OM NÅGON VET HUR JAG SKA LÖSA DETTA FÅR NI JÄTTEGÄRNA TIPSA MIG!! Ville ju så gärna göra mer plats åt bilder och text istället för alla dessa sidolänkar. Hoppas ni gillar den, berätta gärna om ni tyckte bäst om den gamla designen.


Under har jag min fina Sara-klänning och svarta tights.

Över hela härligheten min vackra Grandmas Coat, Powder st 3!!! Ja, de är ju handvirkade så visa blir mindre än andra...osv.....jaja, den passar perfekt i villket fall som helst så storleken spelar ingen större roll.
Hoppas ni har en fin dag i solen idag!
KRAM!!

10 kommentarer:

 1. Oh min favoritblus. Borde använda den mer inser jag när jag ser dina fina kombinationer. Hade ju turen att knipa en kjol i samma härliga tyg på Freeport, så nu har jag en riktig festutstyrsel som jag hoppas få inviga snart!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Agneta Rudeberg22 juni 2010 kl. 18:42

  Så snyggt....vill ha!! Vet du nån som vill sälja tunikan i stl 2 så betalar jag bra
  Agneta

  SvaraRadera
 3. What a lovely outfit! I´ve been looking everywhere for grandmas coat like yours but can´t find any. All sold out! Hopefully I´ll find one at Tradera someday.

  SvaraRadera
 4. Det var bättre förr :-) Jag är stor fan av din kvinnliga stil, men nu måste jag säga ifrån - denna OM´s mest förtjusande tunika med rosor förtjänar att bäras som den är, så att den verkligen kommer till sin rätt, och inte att kombineras med ytterliga spetsar och förlängningar etc.

  Wc

  SvaraRadera
 5. wc?

  Det var Eva som kommentarade...

  SvaraRadera
 6. Ljuuuuuuuuvligt snyggt. Och vad snygg koftan är i powder. Helt rätt färg på dig.

  Storlekarna på Grandmas är helt uppochner just nu. Provade en röd 3a som var på tok förstor för mig. Sen kunde jag knappt komma i en 4 i blått. Märkligt

  Kram

  SvaraRadera
 7. Försöker komma ihåg hur din blogg såg ut tidigare. Vet att man kan göra massor nu med nya verktyget. Jag har dock inte vågat mig in där så jag förstör något jag vill ha kvar. Generellt tycker jag att du skulle kunna göra toppen lite mindre så man inte behöver scrolla ner till inläggen så långt. blommorna i sidan står ut ganska mycke så om du vill lägga fokus på inläggen i mitten bör du välja något mer diskret.

  Jättefin kombi idag. Grandmas i cream har jag sett på någora webshoppar, bla Redhe vet jag hade den på rea idag.

  KRAM

  SvaraRadera
 8. Hej vännen,

  du är som alltid vacker! Du bär på ditt sätt, o det är du!!

  Vad gäller din "nya" sida så tycker jag som är "gammalmodig" det var bättre innan..lite trögare nu känns det som! Eller så vänjar jag mig såsmåningom!
  Ha en underbar dag i solskenet!
  Kram kram

  SvaraRadera
 9. Hej!Jag läser din blogg anonymt måste bara säga att du är klär så bra i allt ,du har en härlig kvinnlig stil som inspirerar/vivi

  SvaraRadera
 10. Hej!

  Tycker detta nya är superbra, jag läser ofta bloggar i mobilen på väg till/ från jobbet och detta funkar MYCKET bättre, då man slipper bläddra flera sidor innan man kommer till inspirationen ;-)

  Glad hälsningar fr soligt sthlm

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER