fredag 18 juni 2010

BLEV EN UNDERBAR EMBROIDERED BIKETTE DENIM FRÅN ODD MOLLY

Till slut fick även jag ge vika för jeans-trenden. Är ju EGENTLIGEN inte en jeans-tjej, jag har det på helgerna men om jag helst fått välja skulle jag jämt springa runt i vackra klänningar och kjolar.....sån är jag.....jag vet, KNÄPP. Nu visade det sig dock att jag fick chansen att köpa denna vackra jeansjacka till halva priset och då slog jag till!!! TJOHOOO!! Köpten den i st 2 och kan villigt erkänna att den är rymlig, men jag kan tycka att det Ok om man någon gång vill ha något lite tjockare plagg under denna....den är ju så tunn och mjuk i kvaliten. Förstår att folk blivit förälskade i denna.....får visa bilder senare, ingen tid för det idag, tyvärr. Måste varmt rekommendera butiken: CHARLOTTE GÖTEBORG, de har ju haft 50% REA i sin fysiska butik och jag lyckades norpa åt mig denna sötnos då!!
Så fin brodyr på ryggen.....ÄLSKAR det!!


Å så det fina lilla hjärtat, lagom diskret!!
Kan se det framför mig, med vita byxor och en vitt blus under denna, eller varför inte en enkelt vitt skir klänning under.....somrigt!!
Ha en fortsatt fin dag....imorgon blir det prinsessbröllop....NI KAN JU ANA HUR UPPSPELTA MINA TVÅ SMÅ PRINSESSOR ÄR ÖVER DETTA!!! Ska bli roligt att få uppleva detta på plats!!
STOR KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Vad härligt att ni också ser fram emot prinsessbröllopet imorgon! Vi ska ha bröllopstema hela dagen, tjejerna i klänningar med krona och sen blir det ut på stan på eftermiddan. Jag tycker gott vi kan passa på att njuta, är ju inte varje dag vi har sån här uppståndelse i vår stad :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Menar du allvar? Du som har så mycket jeans!

  Jag tänker inte på mig själv som en jeanstjej, men ibland känner jag att jag har jeans ganska ofta en då. Fast då äger jag tre par...

  SvaraRadera
 3. Linaplina: Jamen detta är ju historikt! Något att berätta för barnbarnen senare ;-D

  Äppelträdet: HAHAHAHA....du är underbar, du minns mitt tidigare jeansinlägg på bloggen antar jag....helt rätt, har massor av jeans som inte används särskilt flitigt och har ALDRIG ägt en jeansjacka tidigare, förrän i år....nu har jag hela två stycken...

  SvaraRadera
 4. Så nu får du nog kalla dig jeanstjej! :)

  Ha en trevlig helg!

  SvaraRadera
 5. Ohhh grattis. Den är underbar ch lyckades ju norpa en till ganska bra rea jag själv också så jag är happy happy :D Mailar dig ikväll gumman angående flikarna. Vilken lyx att kunna se bröllopet live! Är grymt avis! Kram hjärtat..

  SvaraRadera
 6. Grattis till ditt fynd! Den är SÅ snygg! Å vad roligt att ni kan följa det på plats i morgon! Jag ska sitta spikad vid TVn!

  Kram
  Adela

  SvaraRadera
 7. Du kommer inte att ångra dig tror jag! Den är underbart fin och perfekt att kombinera till en skir sommarklänning för en lite tuffare look! KRAM

  SvaraRadera
 8. Hej fina du!!
  Nej jag gillar inte alls jeansjackor, är en klänningstjej helt och hållet. Sände de till dig från Charlotte i Göteborg?? Såg att de hade 50% igår
  Trevlig helg!!
  MVH Cia

  SvaraRadera
 9. Hej Cia: De kan tyvärr inte hantera både vanliga rea via webben och fysisk rea i butiken samtidigt, så det har bara haft rea i butiken. De är dock väldigt hjälpsamma så du kan säkert betala via telefon och ha någon som hämtar och skickar till dig om du har vänner eller bekanta i GTB.
  KRAM!!

  SvaraRadera
 10. Grattis till bra köp! Den är superfin just över klänningar/tunikor mm mm.
  Har haft svårt med just jeansjackor innan, trots att jag är en jeans"tjej"! Maken har köpt två jeansjackor från tidigare kollektioner till mig, som presnt. I hopp om jag ska gilla dom men dom har jag sedan sålt. De har varit hårda, stela o dessutom obekväma.
  Men årets föll jag som "en fura" för, o broderierna är ljuvliga. Jag älskar den mjuka sköna jeansjacka.
  KRAMAR

  SvaraRadera
 11. Din lilla pingla, den kommer bli ursnygg på dig! Halva priset med, verkligen fynd!


  Ha en mysig dag i storstaden!
  Kramen Loella

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER