söndag 13 juni 2010

DAGENS TRÖTTA OUTFIT!!

TACK ALLA NI UNDERBARA TJEJER SOM GRATTAT MIG PÅ FÖDELSEDAGEN OCH DELAT MED ER AV LYCKÖNSKNINGAR OCH FINA TANKAR!! UPPSKATTAR DET OERHÖRT MYCKET SKA NI VETA!!
Idag är man toktrött men också toknöjd med gårdagen. Så fina presenter jag fick av vänner och familj....känner mig hedrar över att ha så fina människor omkring mig! Senare den här månaden ska jag till exempel komponera min egen doft! En alldeles personlig och äkta parfym.....så otroligt lyxig och alldeles perfekt present till mig, verkligen mitt i prick!! Jag ska även lite längre fram, under tidig höst åka på en spavistelse tillsammans med en vännina och njuta av en halvdags-spaupplevelse! UNDERBART!! Dagens väldigt trötta outfit består av tunika, JOJO Tunic från Provrummet (här i storlek S) och GAP jeans. Lagom ledigt men ändå fint!
Hoppas även ni haft en fin helg!! Och tack än en gång för att ni förgyllde minj födelsedag med alla era fina kommentarer!!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. oj vad bra presenter! Missade att gratta dig igår, får skylla på min halvmara som tog 110% av min energi! Men grattade dig i förskott i fredags och i efterskott idag!!! KRAMAR

  SvaraRadera
 2. STORT GRATTIS i efterskott vännen!
  Många kramar!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig dag du fick! Spännande o roliga presenter dessutom..superkul för dig!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Grattis i efterskott kära du! kram

  SvaraRadera
 5. Grattis i efterskott! Har missat en massa i helgen då vi varit utan internet p g a renovering. Vilken underbar dag du hade och vilka fina presenter!!! :)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Grattis i efterhand! Vilken färg är din fina JOJO Tunic från Provrummet? Är den vit eller puder?

  Kicki

  SvaraRadera
 7. Hej Kicki: Den är i Powder! Gillar den färgställningen skarpt!!
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER