onsdag 2 juni 2010

JAG HAR HITTAT VACKRASTE JEANSJACKAN EVER!!! LOVE FOREVER!!

Råkade i min stressiga tillvaro gå förbi en butik som egentligen mest har inredning och plötsligt i ögonvrån ser jag denna skönhet hänga där!!! Slängde mig gensat över och skulle prova, fråga pris, ja ni förstår säkert.....HELT LJUVLIG! Lovar visa bilder på den när jag hunnit prova den senare. jag kan bara säga så mycket som att denna var sista exemplaret (i min storlek dessutom) och den hade en lite lös tråd så jag fick den till ett mkt fördelaktigt pris, van pruttare som man är ;-D

Måste bara säga att Love Forevers egna bilder som jag visar här gör den INTE rättvis.

Har otroligt fina detaljer, vackraste brodyren och underbara små hjärtformade knappar. Lovar bättre bilder senare. Nackdelen då? Jo, det finns en liten nackdel....den är pyyyyytte liten i storleken, jag har provat en storlek L och den kan jag kanppt knäppa, men å andra sidan hur ofta har man denna knäppt??
Ha nu en fortsatt fin dag!!
KRAM!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER