lördag 26 juni 2010

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT - BLUES SKIRT & BY MALENE BIRGER

Nu har vi varit ute på lekplatsen och luftat prinsessorna ett tag, vi har varit ute i trädgården stora delar av dagen men lite miljöombyte förnöjer. Vi har ätit en god lunch och dagen har varit extrem lugn....man blir nästan rastlös ;-D Nu varvar hela familjen ner framför tv:n ett tag innan kvällens middag ska förberedas.


Under har jag min TiMo underklänning.
Bjuder på en utomhusbild tagen av min duktiga sex-åring.


Underklänningen är så fin så det gör inget att den skymtar fram under koftan tycker jag.
Hoppas ni haft en fin midsommardag!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Titta! snygg som vanligt! Vad kul att se en utomhusbild också, det gillar jag. Man ser verkligen kläderna i ett annat ljus tycker jag.
    Hoppas midsommar var fin för er också!

    Ha det gott!

    STOR kram vännen

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER