torsdag 17 juni 2010

REA REA REA....ÖVERALLT MEN....

Tycker jag ser reor överallt, i de fysiska butikerna runt om, i webb-butikerna, ja ÖVERALLT!! Ändå känner jag mig bara mättad, hur känner ni andra därute....kan det bli för mycket av det goda??

Känner mig faktiskt inte ens sugen på att gå och titta just för tillfället....känner mig lite övermätt. Har ni några Odd Molly plagg kvar på er önskelista som ni "jagar" på REAN? Har ju länge haft min drömklänning: Nymph Dress l/s i Dark Cherry men den verkar vara omöjlig att hitta till ett bra REA-pris....så jag tror faktiskt att jag ger upp......Snyfft.
Ha en fortsatt bra dag, ska försöka ta lite bilder på en underbaring som jag inte visat på bloggen än....en riktig finning.....
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag undrar om du vet någon som har Wigwam dress whitw i str 3 el 4 på rea?
  kram Tina

  SvaraRadera
 2. Jag är inte mycket för rea, har aldrig varit och skyr den som pesten nästan. Vill ha det nya men är nöjd med att bara njuta av det jag har så länge.
  Kram Ina

  SvaraRadera
 3. Jag blir lite mätt och tycker sällan att jag hittar vad jag vill ha. Däremot finns det några plagg som jag kan tänka mig om de kommer upp i rätt storlek och till rätt pris.

  kram

  SvaraRadera
 4. Tina: Ska hålla koll, vet ju att Deep Fling hade denna, men den är nog slut nu. Vet att Country Dreams har denna kvar i st 3 och kanske kan du ringa och förhöra dig om eventuell rea??? Lycka till!!
  KRAM!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER