måndag 21 juni 2010

DAGENS ODD MOLLY OCH MITT "REA-FYND"

Här kommer dagens Odd Molly Outfit och även mitt "REA-Fynd".....fynd och fynd....men otroligt vacker och ett het efterlängtat plagg, Odd Molly, så klart!

Min vackra WigWam Dress i Grey, tyvärr i en otroligt dålig butiksbelysning....sorry.

Tillsammans med mitt älskade H&M skärp och svarta trekvarts byxor.

Här kommer mit rea-fynd, 30% rabatt fick duga. Detta var den sista klänningen i min storlek och jag har bara sett denna på Mathilde (fysiskt butik, inte webb). Kunde inte tvecka, när jag väl provat denännu en gång och sedan lagt ner den i 3 sekunder för att ta upp min plånbok hade redan en dam slängt sig över den. Jag fick påpeka trevligt men bestämt att det var MIN klänning och var beredd att ta en fight för denna.....tur jag slapp!

Underbara NYMPH DRESS L/S i DARK CHERRY är MIN!!! YIPEE!!
Fick ta en storlek 2 i denna, 1:an hade jag fått på mig men då blev bystlinningen helt fel och klännigen kortare. Denna sitter bra och jag är SÅÅÅÅÅÅ nöjd!
 
Jag har valt att kombinera denna med ett Noa Noa skärp (också gammalt REA-fynd), Chrysalis minigown i svart och Dolce skirt i svart.Visste ni att denna klänning har FICKOR på sidorna?? ME LIKE!

Utan skärp, vacker i sin "enkelhet"....hahaha, denna klänning är allt annat än enkel.Är sååååå lycklig över detta köp. Nu är det slutshoppat för min del för ett tag framöver! Är ju inte särskilt sugen ALLS på Odd Mollys höstkollektion.....gillar absolut inte färgskalan, så det blir en billig höst/vinter....hehehe, får vi hoppas!
Ha en fortsatt fin kväll, idag är ju årets längsta dag!!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Gratiis gumman!! Den är UNDERBAR!!!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Har sitter här och hoppar, den klänningen är bara sååååååå snygg!! Faktiskt det enda plagg som jag också letar efter på rean fast i färgen multi och stl 4 då förståss ;-) OM OM OM du sett den så får du gärna tipsa mig, snål som jag är får den gärna vara på bra rea ;-)

  Jag förstår att du är mycket nöjd med ditt fynd, allt är snyggt med den klänningen, starka färger och dessutom fickor i sidan. Kan det bli bättre...

  Nu ska jag försöka lugna mig lite, vet inte ens när jag ska få tid att ge mig ut på stan och jaga. Nåja, den hamnar väl på T tids nog.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. GRATTITS! Jag vet precis hur fantastisk den är. Fick hem min, precis likadan, igår! Och är lika lycklig jag, även om du är snäppet snyggare i den. :o) Kram!

  SvaraRadera
 4. Åååh så vacker den är.. JA du är helt strålande vacker i den! Vilken bonus det var fickor i sidorna också..me like! Bestämt ett stopp för mig nu, men skulle den dyka upp så..
  Ha en fin dag vännen!
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Köpte du den på Mathildes i går? Då måste vi varit där samtidigt ;)! Jag lyckades få den andra 2:an...det fanns nämligen bara två st 2:or och en 1:a när jag var där...

  SvaraRadera
 6. Grattis till fina rea fyndet!! Så himla roligt när man får tag i det man letat och längtat efter. :)

  SvaraRadera
 7. GRATTIS!!! Vilket underbart inköp!! Jag är grön av avund! KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER