onsdag 9 juni 2010

DAGENS ODD MOLLY - MAGIC DRESS OCH LOTTA LOTTA COAT

Här kommer dagens Odd Molly outfit. Har varit lite less på Odd Molly på sista tiden. Visst, vissa godingar har man fortfarande som gärna skulle få flytta in men dessa är inte så många längre. Jag kan även avslöja så mycket som att det inte kommer att flytta in särskilt många nya Odd Mollysar till hösten, höstens kollektion har definitivt inte fallit mig på läppen. Tycker Odd Molly blivit dystra, mörka, i tråkiga färger och helt enkelt mera main stream. Borta är det charmiga, glada bohem-looken som jag föll för en gång i tiden. Gillar inte höstens murriga färger....alls.

Här kommer istället en gammal goding som jag älskar och som hade sist på min minsta tjejs dop!!! Ja, det var ett tag sedan, så nu var det dags att lufta denna. Underbart vackra Magic Dress med standandunderklänningen under. Min första riktigt dyra Odd Molly klänning. Hade aldrig tidigare betalat så mycket för en klänning, men jag tänkte att det kunde jag unna mig till lillskruttand dop ;-D

Så vackra broderier.

Ryggen, så gott det går att ta bild....

Underbar vidd i klänningen, älskar att snurra i denna....tjejerna älskar också när mamma snurrar runt i denna ;-D

Lotta Lotta Coat i Powder över.
Jag säger bara: "DET VAR BÄTTRE FÖR" när det gäller kvalite på Odd mollysar.
Ha en fortsatt fin dag idag.
KRAM!!


14 kommentarer:

 1. WOW vad snygg du är idag!
  Visst var det mycket bättre förr!
  Och jag håller med dig till 100% angående höstens fäger och modeller.

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Den klänningen är så vacker. Hur är den i storleken?

  SvaraRadera
 3. Sååå vacker klänning!
  Jag saknar också OM´s lekfullhet. Men jag gillar höstens färgar ändå ;-)
  Kramar Affi

  SvaraRadera
 4. A-K: Tack!!! Visst är det tråkigt?
  Äppelträdet: den är STOR i storleken, har st 2 i denna och hade lätt kunna ha storlek 1 i den.

  SvaraRadera
 5. Tack, bra att veta om jag skulle få för mig att slå till någon gång. Jag har lagt den i minneslistan på Tradera flera ggr.

  Man ser att det finns plats över i din, men den sitter ändå snyggt.

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Jag vill bara ge dig en komplimang för din fina klädsel och inte bara för idag förresten.

  Med vänliga hälsningar från Eva Solid

  SvaraRadera
 7. Supersnygg klänning!!!
  jag tycker att skillanden är stor vad gäller kvalitén på senare plagg. Finns en helt annan tyngd i de äldre tygerna.
  Ja, höstens kollektionen lockar inte lika mycket ( ännu, bäst att gardera)
  kramar

  SvaraRadera
 8. Jag håller tyvärr med dig ang Odd Molly.
  Älskar de äldre kollektionerna..så annorlunda och med glada färger och framförallt GULLIGT!!
  Hoppas de går tillbaka lite sånt.
  Det räcker ju med att kolla på tradera.
  Alla vill ha de "gamla" stylesen. / Lena

  SvaraRadera
 9. Oj vad snygg du är i klänningen! Den ser man inte så ofta. Håller med lite, fastnar med för de gamla kollektionerna än de nya.

  kram

  SvaraRadera
 10. du är så tjusig så!
  Kan hålla med om vissa bitar, tex det mörka dystra med daisy lowe skapar inget sug direkt!
  Däremot älskar jag murriga dova färger, hellre det framför skrikiga. Så för min del kommer nog bli en toppenhöst=)
  Kram

  SvaraRadera
 11. Håller med dig fullt ut! Det var bättre för och jag säger bara Mamma Mia hundar börjar tala mat när jag ser fotot på dig idag!! Superfin är du gumman!! Äntligen någon som håller med mig angående hösten!! dyster, tantigt, storblommig, ryschigt, pyschigt... Bläää Blir bara basic Mollysar för mig kan jag säga. Förresten! angående byxorna så absolut inte! Vill att ni är ärliga annars är det ingen mening med dig och jag, liksom du, har en stor portion skinn på näsan och kan ta det :D KRam hjärtat!!!

  SvaraRadera
 12. Just wanted to thank you for the lovely Lotta Lotta coat that I bought from you. I´m so glad that I got it!

  SvaraRadera
 13. Thank you Päivi!!! I am so glad my beloved Lotta Lotta Coat found a new good home!! I'll miss it a bit so it is good to know that it will be loved ;-D It is soooo feminin and beautiful! Take care!!
  XOXO

  SvaraRadera
 14. Ja du är fin såklart i denna med..inget nytt direkt! Förvisso det var bättre förr på många sätt men det fanns ju kollektioner då med som "gick i mörka/dystra tecken". Det är ju så det är..kan ju inte vara tjohejsan glatt hela tiden!! Jag tex. har aldrig tyckt om svart men älskar brunt, militär/kakhigrönt, plommon o alla dom färgerna. Tycker det är väldigt roligt med blandningen i garderoben.
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER