tisdag 1 juni 2010

DEN HÄR SKA PROVAS!!! FRÅN PROVRUMMET

Här kommer en av de godingar jag beställt från PROVRUMMET. Jojo tunic i powder ser helt ljuvlig ut och till mina fina slitna GAP jeans lär den bli perfekt! Har faktiskt även gett mig på att prova den fina jeansklänningern SWEATHEART i en mindre storlek för att se om den blir bättre då.

Jojo Tunic, Powder, 498 kronor

Sweatheart Dress, Pris 679 kronor
Sen har jag beställt lite annat småplock som jag lovar visa upp när det dyker upp om det passar.....ÄLSKAR detta nya märke! Underbar service och vackra prisvärda plagg....ett nytt ha-begär. Nu väntar jag bara på Odd Molly REA. RIKTIG ODD MOLLY REA med minst 50%. Skulle vilja ha denna:

Vackra Nymph Strap dress
eller

Nymph dress
Älskar båda men dels är de för dyra och dels tror jag de är slut på de flesta ställen.
Hoppet är det sista som dör heter det ju.....vi får väl se.
Ha en fortsatt bra dag!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Ja från Provrummet kommer jag också att handla mer! Och nymph dress står högt på min önskelista också! Så underbart fin! KRAM

  SvaraRadera
 2. Jag kommer oxå att handla mer från Provrummet. Är jättenöjd med min jeanskjol :-) jag väntar oxå på 50% REA på Mollysar :-) undrar om det blir någon...:-)
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Provrummet har verkligen blivit en liten favorit så därifrån kommer det att handlas mer. Lyckades köpa en blå Nymph dress på lite rea och den är verkligen fin.

  Med vänliga hälsningar Eva Solid

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER