lördag 19 juni 2010

KLART VI SKA FIRA OCH GLÄDJAS MED VICTORIA & DANIEL!!

Idag ska vi fira det kungliga bröllopet. Jag älskar Monarkin, det kan jag står för! Jag älskar alla de traditioner och all den kulturhistoria som Sverige har lyckats bevara jämfört med andra republikanska länder just tack vare monarkin. Jag älskar att folket, oavsett politisk färg, har en symbol, en opolitisk stadschef att enas kring i tider av kris.  Idag ska maken, jag och tjejerna in till Stockholm City och fira det kungliga bröllopet. Lovar återkomma med min och tjejernas prinsess-utstyrsel!! Detta är en historisk händelse som jag vill unna mina tjejer att vara delaktiga i.Har ni tänkt på att Victoria STRÅLAR av lycka och glädje men..........ser inte Daniel väldigt spänd och samanbiten på nästan varenda bild? Tänkte på samma sak igår när man såg koncerten från Koncerthuset......hoppas de blir lyckliga!! Är verkligen otroligt imponerad av vår vackra Kronprinsessa, så varm och otroligt jordnära hon är.
Vi ses senare!!
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Håller helt med dig, vi skall vara stolta över vilket fantastiskt Kungligt Brudpar vi har! Vilket personligt och otroligt romantiskt tal Daniel häll till sin Victoria.....jag storgrät så vackert det var..... vilken Prins av folket hon och vi alla svenskar har fått! Stort Grattis Victoria och Daniel

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER