måndag 21 juni 2010

VACKER KÄRLEKSMUSIK!

När denna sjöngs under koncerten i fredags grät jag som ett litet barn, för att inte tala om hur jag bölade när de små barnen sjöng för Kronprinsessparet.....tänk vad musiken kan stärka känslor och stämningar. Här är i varje fall en ny favorit: Sarah Dawn Finer: KärleksvisaOk, här STORGRÄT jag, jag erkänner.....är otroligt blödig när barn sjunger så vackert! Tänk att kunna sjunga på detta sätt utan att bli nervös.....Fatta vad stolta föräldrarna till dessa underbara söta barn måste vara. Ni måste dock vänta 3 minuter in på avslutningen.....så underbart fint det var.Ha en fortsatt fin dag idag!
KRAM!!!

2 kommentarer:

  1. Hahaha skrattar gott åt att du fastnat för samma sånger som jag. Fällde nån tår först åt Sarah men sen när barnen kom in var det totalt kört, jag storgrät! Oj så underbart söta dom var och sjöng helt underbart. Fattar inte hur V & D kunde vara så sammanbitna.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Linaplina: Vi tycker rätt lika om mycket tror jag ;-D Tror de var otroligt nervösa inför vad som väntade nästa dag, svårt att koppla av då och ta in allt fint som framfördes....är min teori....men Drottningen fällde en tår eller två och t o m Kungen blev tårögd....Underbar avslutning! Kram vännen!!

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER