söndag 27 juni 2010

IDAG ÄR JAG HELT SLUT, SÅ DET FÅR BLI EN FONDA DRESS

Idag är jag verkligen helt slut, dessutom väntar en jobbig jobbvecka framför mig. Kände bara för något mjukt och ledigt en dag som denna. Känner mig trött, slut och helt dränerad på energi.....ingen bra start inför kommande vecka.

Svart Fonda Dress med underklänning från JOY.

Trivs jättebra med denna som en hemma-mys-klänning men skulle aldrig ha den på mig utomhus. Hur använder ni era Fondor? Har ni dessa även till vardags på jobbet? Kanske är det bara en vanesak.
Hoppas ni alla haft en skön midsommar!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Haha jag brukar ju försöka skrämma mina kollegor ibland på fredag och köra rosa Fonda :-) Jag skulle inte ha det på mig när jag ska träffa kunder men det är så otroligt skön när det är en lugn innedag.

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hej gumman. Vad fin du är i din Fonda. Jag har mina på överallt! JAg dressar upp dem eller ner dem efter behov. Dock hade jag kanske inte haft den på på ett kundmöte eller liknande, men till vardags duger de galant tycker jag. KRam!!

  SvaraRadera
 3. Ja du, får nog erkänna jag är ungefär som du! Iallafall hittills..hemmamys dress! Däremot Velvet Goolagong,arna har ibland som resplagg. Jag gillar mina väldigt mycket, förstår dom som använder sina till annar ute. Man har sina ideér..
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Jag gillar också Fonda men jag skulle inte ha den på jobbet. Jag har också använt min Fonda i helgen, perfekt då man vill vara fin men ledig och bekväm.
  Fick en komplimang för den då vi anlände till stranden igår för den...:-)
  Hoppas du kan uppbåda lite energi och ork inför din sprängfyllda vecka!!
  ram Ina

  SvaraRadera
 5. har hunnit läsa ikapp på din blogg idag! Vad mycket fina outfits senaste helgen har bjudit på!! Tack för tips om strul med bloggen! Tror också det är nya designen som strular. Vet dock inte hur man löser det... Kramar

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER