tisdag 15 juni 2010

GÅRDAGENS OUTFIT: EN LITEN ODD MOLLY + LITHE KLÄNNING

Gårdagens outfit hann jag bara inte lägga upp på bloggen igår, så här kommer den. Älskar den fina Lithe klänningen som är köpt via Ebay (USA) för en spottstyver, tror den kostade mig ca 400 kronor när det begav sig, under har jag en underbar bomullstopp från Odd Molly från 2008 års kollektion.
Brunt och gult är annars inte mina favoritfärger, men på denna klänning känns de helt OK!


Ljuvliga Broderier!!

Den är väldigt lågt skuren och jag känner mig därför mest bekväm när jag har en topp under denna.

Ha nu en fin dag idag.
KRAM!!

1 kommentar:

  1. Vilken gullig klänning! Den gillar jag skarpt. Lite annorlunda men ändå helt rätt.

    Kram

    SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER