onsdag 22 juni 2011

CHERYL DRESS TILL MIDSOMMAR?

Fick ett nyhetsbrev igår från PROVRUMMET om att de lyckats få in ett par till av den vackra Cheryl dress som jag själv är väldigt förtjust i. Just nu kan jag inte för BLOGGER lägga in några bilder på bloggen annat än i HTML-läge. Är det någon annan som upplever samma problem?


Hoppas ni har en fin dag. Hann fota dagens outfit idag innan hemgång så jag hoppas slänga in den under lunchen idag. Ha en fortsatt fin dag!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hej hej,
  fick samma nyhetsbrev och instämmer i att denna dress är hur söt som helst.
  Men... jag har en Branting med volanger och hur mycket jag än testar så känner jag mig inte bekväm i den.
  Jag är helt enkelt ingen volang och spets tjej.

  /Carina

  SvaraRadera
 2. Jag såg också detta. Underbart fin är den och jag väljer just nu mellan den och Ester Elenora Kajsa dress....Har så mycket vitt redan dock så vi får se hur det blir :-)

  Jag bloggar i Windows Live Writer. Går mycket bättre, sällan några problem och man kan liksom blogga offline och sedan ladda upp till blogger. Märks ingen skillnad för läsaren men mycket bättre möjligheter att hantera bilder och text. Ett tips bara :-) (Den finns automatiskt om man har Windows 7 och Vista tror jag)

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. En riktig midsommarklänning, jättefin! En kompis till mig hade oxå problem att lägga upp bilder nu!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER