fredag 24 juni 2011

VACKRASTE BLUSEN FRÅN PRE-FALL IN DA HOUSE

Här är mitt andra pre-fall klick, den vackra blusen som jag blev störtförälskad i när jag såg den och ännu mer efter provning. Denna fina kommer snabblevererad från NANTUCKET.
Otroligt vacker och klassisk Odd Molly blus, Baker Cross 3/4 Blouse i White. Min är i storlek 2 och den är figurnära i modellen så ligger man mellan två storlekar bör man ta den större. Jag har tagit min normala storlek och den sitter perfekt på. Doftar underbart dessutom ;-D





Den är även superfin öppen som en liten jacka, kommer att bli finfin till mina vita sommarklänningar. Nu tänker jag inte terrorisera er mer än dag som denna: MIDSOMMAR!
NJUT TILLSAMMANS MED ERA NÄRA OCH KÄRA, DET TÄNKER JAG GÖRA!
KRAM!!

7 kommentarer:

 1. Jätte vacker! Glad midsommar kära bloggvän:-)

  Kram

  SvaraRadera
 2. Mycket fin!
  Glad midsommar till dig med!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Otroligt vacker blus i sann Odd Molly-tradition. Det broderade tyget känns som en del av OM:s signum om man tänker på tex. klassikern 4 continent x-stitch tunic. Jag har sweet Brier blouse från vinter-säsongen i blå/vitt som faktiskt har en del liknelser med denna. Den älskar jag högt. Kram fina du!

  SvaraRadera
 4. jättefin och midsomrig!
  Ha en fin underbar midsommar,
  kram!

  SvaraRadera
 5. Så läcker blusen är, den har jag helt missat! Måste kanske tänka om...
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jättefin o speciellt som "jacka" tycker jag, ett bra tips!
  Titti

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER