fredag 10 juni 2011

FREDAGSMYS & ATT BLI IGENKÄND.......

Idag har vi tjejer fredagsmys på hög nivå (nu innan maken kommer hem från jobbresa ;-), dvs chips och saft ute i trädgården. Nu har jag byt om till mitt enda REA-köp för sommaren......so far ;-D Terri Dress från Odd Molly. Jag måste även berätta om en trevlig incident idag. Jag var inne på en av Twist & Tangos egna butiker och tittade på deras fina nya plagg som kommit (deras Pre-fall så att säga ;-) och hittade en ljuvlig liten sak som det stod mitt namn på. Fick prova en hel del ( i samma storlek) för att hitta EXAKT rätt passform. Expediten var OTROLIGT trevlig och hjälpsam hela tiden och sedan när jag skulle betala undrade hon om jag jobbade inom branschen eftersom jag kunde en hel del (vi pratade en del som ni förstår). Jag svarade att jag inte jobbade i branschen men att mode var min passion och att jag dessutom hade en blogg som gjorde att jag provade en hel del kläder. Hon undrade därför vilken blogg det var och jag berättade vad den hette, hon skrattade till och berättade att hon besökt den och att hennes mamma följden denna (ja, expediten var ung ;-). Kände mig lite förvånad och faktiskt glad över hennes trevliga respons, jag som annars njuter av min anonymitet. Tänk att min lilla blogg läses av folk i min närhet. Otroligt roligt var det i alla fall.
Odd Mollys Terri Dress i Blått i storlek 2 är otroligt kvinnlig och figursmickrande. Blev direkt sugen på en i rött men den verkar vara helt slut i min storlek.


Lite avslöjande vid bysten men som strandklänning är den perfekt och även hemmavid.

Det var denna sötnos från Twist & Tango som fick följa med mig hem idag. Otroligt fin modell och prisvärd. Nypris: 699 kronor. Ni hittar den HÄR och den heter Alma Tunic.


Under har jag en undrklänning från Abecita som jag inhandlade från Ellos för mer än ett år sen.

Sitter i trädgården med datorn och bloggar, vilken LYX. Nu ska jag fortsätta umgås med mina älskade.
Ha en underbar fredag!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Du är så snygg i din Terrie dress!! Passar dig otroligt bra måste jag säga! Roligt när det är positiv feedback, det behöver vi alla..
  Kram

  SvaraRadera
 2. Du och Terrie passar bra tillsammans tycker jag. Visst är klänningen helt underbar?
  Kram

  SvaraRadera
 3. Haha tror nästan jag skulle kunna bli din personal shopper, vet precis vad du gillar ;-) Vita klänningen är så DU!

  Terri dress är jättefin, lite väl smala axelband kan jag tycka men mycket fin skärning. Blå varianten skulle jag också ha valt. Om du jämför med Mrs Rogers, vilken är mest användbar och sitter bäst?

  Trevlig fredagkväll!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. känns otroligt smickrande när jag förstod att du hade besökt min dotter på hennes jobb, Twist & tango, jo det stämmer, hennes mamma följer din fina blogg. kanske att jag är för gammal (43år) men kläderna är så fina och och du klär så bra i dem. kram på dig.

  SvaraRadera
 5. Hej Anonym: Jag är själv 41 år (fyller år imorgon) så du är ju UNG ;-D Men vilken fin och trevlig dotter du hade! (Du måste ha varit väldigt ung när du fick henne ;-)
  Jätteroligt var det!
  KRAM till er båda!!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER