onsdag 15 juni 2011

NEULASH VECKA 5+

Tänkte bara visa upp slutresultatet av mitt test av ögonfransserumet NEU LASH. Är suppernöjd över resultatet och kommer att fortsätta använda denna för att underhålla fransarnas utseende.


Den till vänster är från vecka 1 och den till höger från idag

Bilden till vänster från vecka 3                                                                      Bilden till höger från idag
Visst kan ni se vilken skillnad det gjort. Visst finns det en del biverkningar som att det stack till i ögonen de första tre dagarna eller att ögonen blivit aningen rödare än normalt. Men för detta resultat tycker jag det varit värt det. Nu behöver jag bara underhålla dem med en pensling kanske två/tre gånger i veckan istället för varje kväll. Visst är det en dyr produkt men den ger resultat och är drygg. Jag ger den 5 av 5 möjliga poäng.
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Fantastisk fin resultat! Jag ska absolut prova på mina löjliga fransar :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej
  Jag har precis hittat till din blogg och jag blir GLAD när jag ser dina bilder! Du är så otroligt fin i alla dina klänningar och tunikor och allt, verkligen allt sitter helt perfekt på dig. Jag tror vi har ungefär samma kropsform men på mig sitter inget bra, jag har hopplöst svårt att hitta kläder. Jag hoppas att du inte tar illa upp om jag frågar vad du väger och hur lång du är. Tack för jätte mycket inspiration idag. //Alli

  SvaraRadera
 3. Hej Alli: Tack!! Va roligt att du hittat hit ;-D
  Jag är 1,72 cm lång och väger ca 65 kg (pendlar ibland 1-2 kg uppåt eller neråt).
  Välkommen tillbaka!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER