söndag 5 juni 2011

INTE SÅ MYCKET ODD MOLLY DENNA VECKA....

Ne, fokus har inte varit på att visa upp Odd Molly plagg denna vecka. Intrycken från NY har satt sina spår. Odd Molly känns plötsligt som kusinen från landet jämfört med den designen jag beundrat under veckan i the Big Apple. Det är bra att jag fått perspektiv och lite distans till mitt Odd Molly shopping och samlande. Jag älskar fortfarande Odd Molly misstolka mig inte men det finns så många andra talangfulla designers därute så jag har bestämt mig för att inte fokusera enbart på Odd Mollys olika släpp utan istället välja ett par nyckelplagg varje säsong, inte mängder som det varit nu.
Igår blev det luftiga, fina och lediga Cheryl dress med Cheryl short skirt från PROVRUMMET.

Till detta Swedish Hasbeens för H&MPå huvudet har mina nya glasögon från Kenneth Cole suttit på.

Nu ska vi snart iväg på brunch med vännerna. Jag återkommer lite senare. Hoppas ni har en fin söndag!
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Hejsan!
  Kikar in hos dig då och då, så fina kläder jämt:)
  Undrar över klänningen, behöver man ha en kjol under? Har bokat denna klänning men undrar om den är så kort att det behövs nåt under...

  Kram
  Kristina

  SvaraRadera
 2. Hej Kristina: Det beror på vad du anser är kort. Den kommer till halva låret ungefär och därför har jag valt att förlänga denna med Cheryl Short skirt. I och för sig gillar jag längden för då kan man enkelt variera denna och ha den som tunika ibland med tajts/leggings under eller som klänning med kjolen under. Kjolen är därför ett het tips.
  Hoppas du blir nöjd!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Okej tusen tack för ditt svar:)Kommer nog beställa kjolen alt dom fina mameluckerna oxå. Såg att du skrivit att kjolen är lite trång i midjan och att man kanske behöver ta en storlek större än vanligt... Hur är det med mameluckerna?
  Ledsen om det blev mycket frågor:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hej igen Kristina: Mammeluckerna är samma sak, gå gärna upp en storlek för resårens skull.
  Lycka tll!!
  KRAM!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER