fredag 10 juni 2011

TINTIN STYLES REA - NÅGRA GOBITAR
Som ni säkert redan märkt är den en massa rea överallt......precis överallt även ute i fysiska buiker har rean startat en bra bit innan midsommar. Konsumtionen har inte varit lika bra som förväntat och nu måste plaggen reas ut för att lämna plats åt nya kollektioner. TINTIN STYLE har satt igång sin sommarrea och det finns en hel del gobitar kvar även om de flesta som jag tittat på endast är nedsatta med 30%.
by TiMo har massor av fina plagg med på REAN


by TiMo:s fina underplagg kan man aldrig ha för många av.....Odd Mollysar finns det en del kvar av bland annat denna fina kofta som är en storfavorit hos mig.

Denna söta blusen finns också kvar och jag gillar denna mycket bättre än 327:an

 Sötare strandväska får man leta efter. 

Fina Humanity armband finns också med på REA och i många färger. Denna röda har jag själv och jag gillar den skarpt som lite kontrastfärg till alla vita plagg på sommaren. Själv funderar jag på att köpa ett par av Ti Mo:s fina underplagg men annars är jag ganska nöjd.
Ha nu en fin fredag....snart är det helg!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Jag har redan klickat hos Tintin :-) Dock ej Odd Molly denna gång.

  Tycker det är lite konstigt att de skriver 70% i mailet som gått ut när alla Odd Molly plagg reas med 30%.

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Jag satsade på min favoritunderklänning från by Ti mo, 40s vneck singlet som är helt underbar!

  kram och ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Hade klickat hem en underklänning från ByTimo som jag önskat mig länge om den hade funnits i min storlek, synd att det mest var L kvar i det märket. Men mycket fint!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER