lördag 18 juni 2011

REAFYND SOM JAG HELT MISSAT TIDIGARE

När jag var inne på Mathilde passade jag på att prova en klänning jag tidigare helt förkastat som alldeles för blommig, casual och tunn i kvalitén......ojojoj, så fel jag hade om denna sötnos. Låt mig få presentera fina....BREATHLESS STRAP DRESS FRÅN ODD MOLLY.
Otroligt skön klänning och väldigt kvinnlig i modellen, förstår inte att jag inte provat denna tidigare.

Sen har jag provat med olika underplagg, bl a Wunder Lace Underdress,

Underkjol från Indiska

Underkjol från UNIQUE

Även här är den vackra koftan EXCENTRIC CARDI från Odd Molly i vintage Chalk.

Jag är övertygad om att denna kofta kommer att bli välanvänd. Kul när man får fynda nya favoritplagg och får upp ögonen för plagg man tidigare ratat. 
Idag blir det en hel del praktiskt pysslande med olika inköp och praktiska bestyr. Hoppas bara det inte ska regna. Ha en underbar lördag!!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Ja, den här är vi ju många som fallit handlöst för och den var ju t o m ganska billig till fullpris. Åreta sommarklänning för mig absolut. Köpte den direkt i två färgställningar när den kom och jösses vad jag använt denna mycket redan!!!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag stortrivs också i Breahtless strap dress - hade aldrig ens funderat på den om inte gulliga personalen på Minzo mer el mindre hade tvingat mig att prova :-)
  KRAM!

  SvaraRadera
 3. Den bor hos mig också, men var nära på att returnera den, tyckte den såg så konstig ut nertill!
  Glad att jag inte gjorde det för den är verkligen fin tycker jag och skön att ha på.
  Har även linnet o "koftan".
  Titti

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Köpte du den på rean på Mathilde? Vad kostade den? Fanns det många kvar?

  Ha en trevlig dag!

  Sandra

  SvaraRadera
 5. Yes, Breathless Strap Dress can be easily overlooked because it hangs droopy on the hanger. But.....put it on a body and va va voom.....it comes to life!!! I understand that it is super comfortable as well. A wonderful addition to your wardrobe. Enjoy!!!
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 6. Var inne på Mathilde idag.........finns mycket fint kvar.Den där klänningen har jag också och är supernöjd med färgen,materialet ja allt.Så skön att ha på sig och går att dressa upp och ner.Koftan till är ju superfint!
  Trevlig helg!
  Kram Halvan

  SvaraRadera
 7. Jamen precis - den är helt fantastisk (och just den färgen) *älska*

  Snyggt till din nya kofta också!
  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER