söndag 19 juni 2011

DET BLEV UP-TO-ME ISM DRESS

Ikväll när vi skulle bort på grillning blev det: Odd Mollys vackra klänning Up-to-me ism dress tillsammans med imperfectionist dress. Perfekt kombo även här, grillningen fick bli inomhus men stämningen var ändå på topp.


Jag måste erkänna att jag tycker denna klänning är en av de vackraste som Odd Molly designat. Älskar allt med denna, har t om lyckats förlika mig med de dinglande pärlraderna under bysten....bara det!
Hoppas ni haft en lika trevlig söndag som jag. Imorgon ska Storasyster följa med mig till jobbet, vilket jag måste erkänna att jag tycker är riktigt mysigt. Är ju så otroligt stolt över min välartade stora flicka  som kan föra sig bland vuxna med sån elegans och mognad trots att hon bara är 7,5 år.
Ha en fortsat fin kväll!
KRAM!!

8 kommentarer:

 1. Den är verkligen jättefin!!! Färgen, pärlorna, ja allt är underbart!

  SvaraRadera
 2. Det är en klänning som jag dissade pga alla pärlorna men som jag jagar på tradera nu. Den har vuxit i mina ögon och på dig är den bara så fin! Men vilken storlek har du på din?
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Lillis Goes Odd: Jag har storlek 2 och den är helt normal i storlek.
  Lycka till!
  Kram!!

  SvaraRadera
 4. Jag håller helt med dig, denna klänning är verkligen något extra. Jag har precis sålt min 4a då den hade blivit för stor och jagar nu en 3a...helst i lila :-)

  Har du fått något tips om när OM-butiken börjar rea?

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Ja, den har varit min dröm-önsknings-klänning länge och jag har äntligen hittat den. Underbart vacker. :-)

  Du är sååå fin i den och den rosa jackan/koftan passar ju bara så bra till.

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 6. I can see why this is one of your favourite Odd Molly dresses. Wow.... it looks super, on you!!!
  Kram,
  Karen XOXO

  SvaraRadera
 7. Åh denna vackra klänning som jag delar med dig.
  Alltså jag har en egen och i en (eller möjligen 2) storlekar större :)
  Toppsnygg, dock har jag lite svårt att hitta bra tillfällen att använda den.

  Tack för vänlig kommentar från annan tjusig kvinna, det är lite schysst att ha en kostym, man känner sig lite 'viktig' hehe...
  Fast dagligen vette tusan.

  SvaraRadera
 8. Klänningen är helt fantastisk! Du klär otroligt bra i den jacka passa utmärkt till. Jag köpte den förra året men fick därefter reda på att en nära väninna skulle bära den på sitt bröllop så jag lämnade klänningen i retur, (tyvärr)
  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER