torsdag 9 juni 2011

DAGENS ODD MOLLY OUTFIT & KONSTEN ATT NJUTA

Idag visar jag dagens sommaroutfit. Nu när det är så otroligt varmt kan man inte annat än att vara sommmarklädd även på jobbet. Det är så otroligt mycket REOR överallt att man nästan inte orkar gå in och titta. Ikväll har jag dessutom, som så ofta, varit hemma själv med prinsessorna. Jag tog tillvara stunden och handlade mat på vägen hem, förutom det som fattades hemma handlade jag rökta räkor, perfekt mogen vattenmelon och när flickorna väl var nattade hade jag en festmåldig för mig själv tillsammans med ett glas Chardonnay från Napa Valley.....precis vad jag behövde. Det gäller att ta tillvara varenda stund och njuta.
Leibling Blouse, Love Forever linne under och Ralph Lauren byxor. 


Skor Belle Shoes
Visst rusar livet förbi en alldeles för fort? Idag reflekterade jag över detta när jag tog tillvara varenda sekund med prinsessorna. Vi dansade, sjöng, badade, borsta hår och flätade vackra långa flätor, sjöng vaggvisor och kliade ryggen. Efter nattnigen tog jag min halvtimme av njutning med räkor, vattenmelon och vin....en bra avslutning på en tuff dag.
Hoppas ni haft en bra dag!
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Vilken underbar kväll du har haft! Det är du verkligen värd...

  Visst är det så, tiden rusar...mitt i all stress och alla måsten kan livet med barn ofta bli tungt och jobbigt men då behöver man prioritera de där kvällarna när det enda som gäller är att ha roligt tillsammans :-) Jag tog med mig tjejerna på shopping igår, de fick välja vad de ville köpa och sen gick vi hem och provade alla 3 framför spegeln. Det var så otroligt mysigt och roligt. Jag var glad och lycklig hela kvällen!

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Hei! :)

  Jeg er smugleser hos deg og kjente igjen bilde fra din blogg (kjente igjen stilen, speilet og gangen), som noen har brukt i en finn.no-annonse....

  http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=28655392

  ville tipse, i telfelle du ikke er spurt/du ikke liker det!

  God helg!

  SvaraRadera
 3. Låter som du haft en underbar kväll! Ja det är bara att njuta av livet och de små liven medan tid finns!
  Kram
  Kristina

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER