onsdag 8 juni 2011

SOMRIG KOMBO MED SILK SLEEVELESS DRESS

Känner mig lite dränerad på energi, värmen tar på krafterna. Mycket jobb, stress, trötta, varma barn och sliten mamma är ingen bra kombination. Blev lite gladare när jag provade denna kombo, jag får bli duktigare på att använda denna klänning. Blir så glad när jag har den på mig.
Silk Sleeveless dress i rouge, st 2 tillsammans med capribyxor från Ralph Lauren och silvriga ballerina skor från Cole Haan.


Testade först med den vita kofta från Provrummet (Foy cardi)

Bästa kombon är dock tillsammans med Canna cardi i samma nyans.

Här kom jag på en lite annorlunda knytning där koftan och klänningens band integreras ;-DHoppas ni har en fin kväll! Nu ska jag jobba ett par timmar efter att ha nattat mina små prinsessor.
God Natt!

5 kommentarer:

 1. Ja, visst blir man glad av den klänningen. Är min absoluta favorit just nu och det är ju så fräscht med vita byxor till. Supersnyggt också med cannan i samma färg. Var ett bra tips, har haft lite svårt att komba med nån kofta så det har bara varit jeansjackan hittills.

  Hoppas du får lite vila också i värmen och en fin kväll till dig också

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Känner igen dig så väl i den beskrivningen. Vaknade för 30 min sedan efter nattningen och känner mig ff helt snurrig. Vaknar väl upp ordentligt lagomt till att jag själv ska sova ;-)

  Den tunikan är så fin! Funderar på att fynda den på rea, har ju den blå färgställningen. Vad skojsigt du fick till det med knytet :-)

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Jag instämmer helt i lovorden kring denna klänning. Förra veckans rensning utmynnade i ännu ett köp av en Silk dress. Så nu är jag lycklig ägare till både den i grå/blått och aprikos. Nu väntar student-uppvaktningar i två dagar, så då blir de perfekta. Den i aprikos matchar jag gärna med Canna i powder och den grå har faktiskt inslag av magnolia-färg, så den bärs till Begonia i magnolia. Tack för fina inspirationsbilder. Kram!

  SvaraRadera
 4. Å du är så fiiiiin i allt! Supersnygga kombo och somrigt;)
  Hoppas du kan hitta lugn och ro för ny energopåfyllning!

  Kramar i massor!
  Adela

  SvaraRadera
 5. Jättefin! Väldigt snyggt med vita jeans till. Fortfarande sugen, men vet ju att den inte sitter bra på mig... Äsch!

  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER