torsdag 2 juni 2011

Fina accessoarer från Cloud69

När jag var bortrest fick jag hem ett fint paket med ett halsband från Cloud69 med ett vackert Buddha halsband som välsignas av den munken som tillverkat den i Thailand. Älskar Buddhismen och allt vad den står för så för mig var det ganska självklart att jag skule testa detta vackra halsband som finns hos Nordljus om man är intresserad.
En mellanstor Buddhabild som håller för ögonen och symboliserar Buddha Phra Pittda - closed eyes buddha. Buddha stänger sina ögon för att finna inre ro lugn och lycka - den ger bäraren styrka, harmoni och balans. Till amuletten hör ett kort eller långt hand flätat halsband i valfri färg med en snygg hake som gör att man lätt kan sätta på eller ta av den. Varje amulett är välsignad av tempelmunken som gjort den. Tyvärr är priset ganska högt, ca 1.270 kronor och man ska nog vara HELT säker innan man beställer denna då den levereras direkt från Thailand och det tar ca 10-12 dagar att få hem den.


Jag har redan hunnit använda den ett par gånger och jag älskar den. Skinnbandet på mitt är den i mörklila som jag gillar och som passar till en massa Odd Mollysar som har just denna färgen i sig.


Ha en fortsatt fin ledighet och imorgon blir det lite fler NY tips och lite mer Outfit bilder.
KRAM!!

3 kommentarer:

 1. Hej du fina!
  Jag har tittat på dessa halsband ett tag och vill väldigt gärna ha ett. Allt som kan hjälpa mig på vägen och ge kraft och styrka ska givetvis användas.
  Halsbandet är jättefint på dig :-) Ser inte ut som att remmen är lila, finns det fler alt än de hos Nordljus? Är det den korta längden på remmen du har?

  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh.. du har det halsbandet! Är det inte väldigt tungt? Toppfint iallafall!

  KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Hej tjejer!!

  Linaplina: Tack fina du! Nordljus har bara två modeller att välja bland, remmar kan du välja ur alla de 8 färgerna som de har (min heter lila men är väldgt mörkt). Jag har den långa varianten (som inte är särskilt lång).

  Bina: Det väger inte särskilt mycket faktiskt, skinnhalsbandet gör att det enbart är hänget som väger och det är inte särskilt tungt. Tack snälla!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER