onsdag 29 juni 2011

DAGENS CHILL NORWAY & CREAM

Här kommer dagens outfit som jag faktiskt hade på jobbet idag, det är trots allt sommar så sommarklädsel bör vara OK just nu även på kontoret. Sedan tänkte jag visa upp ett av mina paket (paket nr 2) som innehöll en fin liten sak från CREAM som inhandlats från Billa of Sweden som just nu dessutom har 50% RABATT på allt i butiken (använd bara koden "rea1").

Vackra Breeze Dress som är något justerad av mig och med band i midjan.

Underklänning från Ellos (från förra året) som är perfekt under.

Sen har vi den fina underklänningen Vanessa från CREAM och denna kombo har jag snott rakt av från fina LINGONET med Odd Mollys Ka-Ching wrap i chalk över.Verkligen en superfin kombo! Hoppas nu fina paketet med RÄTT storlek dyker upp imorgon.
Ha en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

6 kommentarer:

 1. Kul att du gillade kombon, gör mig glad. Den är så fin den där underklänningen.
  Må så gott,
  kram!!

  SvaraRadera
 2. ..och jag försöker avhålla mig från att köpa en breeze dress på rean, men vi får se hur det går. :-)

  SvaraRadera
 3. Hej Lingonet! Ja, det kräver sin kvinna att kunna stå emot frestelsen ;-D
  Hoppas du snart blir helt kry!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 4. Breeze dress är ju bara underbar och det är klart man kan ha den till jobbet. Snyggt med bandet i midjan. Måste testas :-)

  Vad fin Cream klänningen är. En riktig pärla och var ju klockren till wrappen.

  Kram fina
  /Vivvi

  SvaraRadera
 5. Det är något extra med Breeze Dress och faktiskt det enda plagget som jag önskat mig länge från Chill Norway. Har sett att den finns på rea nu men är ff rätt dyr...och jag och vita klänningar går inte ihop speciellt bra förutom på Midsommarafton :-)

  Jättefin kombo med den underklänningen, såg faktiskt fina Lingonet i den och tänkte WOW
  Du är självklart lika fin i den :-)

  Jag har två kassar hos Tintint som står och väntar på mig men jag ligger hemma sjuk sedan i tisdags och lyckas inte ta mig dit. Buuu. Imorgon håller jag tummarna att jag ska orka.

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER