tisdag 21 juni 2011

PRE-FALL HAR KOMMIT TILL TINTIN STYLE, COUNTRY DREAMS & NANTUCKET

Alla ni som varit nyfikna på kollektionen kan alltså gå in till dessa butiker och kolla in utbudet. Här kommer några tips och bilder på fina plagg från Odd Mollys Pre-Fall kollektion.

Som ni ser så är dessa tre översta plagg från TINTIN STYLE (där bilder är lånade ifrån) och de håller fortfarande på och lägger upp plagg under eftermiddagen. Alltid kul med fina bilder som visar upp plaggen.Dessa tre plagg: Baker Cross Dress i White och Almost Black samt blusen Baker Cross 3/4 Blouse som jag provat och visat upp finns kvar hos fina Carina på NANTUCKET varav just Baker Cross dress redan tagit slut hos fina Anna (och övriga tjejer) på COUNTRY DREAMS men som har fått in de sista två plaggen jag visar upp här nedan.


Visa av dessa fina plagg verkar ta slut som smör i solen så in och kika om ni är nyfikna på några av dessa.
Ha en fortsatt fin dag! Håller tummarna för att jag får mina fina plagg imorgon ;-D
KRAM!!

4 kommentarer:

 1. Tack snälla för kommentar hos mig :-)

  Vilka härliga nykomlingar! Jag var faktiskt in hos Tintin på förmiddan idag och hämtade en härlig kasse med fin DAY inredning. Provade ett par saker också som jag gärna skulle köpt om det var 50 %...

  KRAM

  SvaraRadera
 2. Jadu.. jag sitter på mina händer för att inte ta hem några som jag är lite sugen på att testa. (det brukar bli MER än just testa)

  Hoppas du får en fin kväll!
  KRAMAR

  SvaraRadera
 3. Jag måste erkänna att det redan bor två fina klänningar hemma hos mig och en till är på väg från Canada. Kunde inte motstå Baker Cross dress så white och powder följer med på semestern och almost black är köpt från Karen och levereras när jag är borta. Hel galet, men de är de finaste klänningarna enligt mig och min smak och jag vet att de kommer användas flitigt.

  Kram

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER