onsdag 15 juni 2011

SOMMARAVSLUTNING - VILKEN SKA JAG VÄLJA??

Kära läsare idag har jag svårt att bestämma mig. Lillasyster har avslutning på dagis och jag har svårt att bestämma mig för vilken av dessa sötnosar (samtliga klänningar som jag ju trivs bäst i) som ska få följa med. Vilken tycker ni? Det är sång och uppträdande utomhus och sedan vernissage av barnens alster inomhus med mingel. Vill vara fin för mina Sessor, speciellt nu när maken inte kan vara med.
Vackra klänningen Sofia från Ester Elenora
Verkligen en sommardröm.....men kanske lite mycket för en avslutning känner jag ;-D


Klassikern från Odd Molly Saloon Dress i blått känns ganska naturlig i detta sammanhang men jag har haft den ganska ofta redan i sommar så jag känner mig lite osäker ändå....Slutligen har vi min personliga favorit för stunden, vackra klänningen från by Ti Mo som jag bara älskar. Känner mig alltid snygg i denna men kanske att den passar bättre i mer uppklädda sammanhang.....usch va svårt. 


Så kära läsare, vad säger ni? Vilken ska jag ta? Värsta i-lands problemet, jag vet.
Ha nu en fortsatt fin dag.
KRAM!!

11 kommentarer:

 1. Hej, alla tre är jättfina men jag tycker nog du skall välja Odd mollys Saloon dress! Ha det så trevligt!

  SvaraRadera
 2. Ja jag håller med föregående kommenterare.
  Saloon dress passar jättebra tycker jag....kanske är de andra lite för uppklädda men å andra sidan passar de säkert oxå en dag som denna. Titti

  SvaraRadera
 3. Alla tre är ljuvliga men Saloon dress kanske är mest dagis-vänlig?! KRAM

  SvaraRadera
 4. Haha jag känner igen mig. Valde faktiskt Saloon Dress själv men i rött. Den passar perfekt! Annars tycker jag du ska välja Ti mo klänningen och dressa ner den lite med träskor och en kofta.

  Det blir bra vilken du än väljer!

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Hej hej på dig!
  Ja allt klär en skönhet - vilket är så sant som det är sagt.

  Kan nog instämma i att i dessa sammanhang passar Saloon Dressen bäst.
  Jag hade röstat för den.

  Take care
  /Carina

  SvaraRadera
 6. Hej,
  Du är supersnygg i alla tre men jag tycker du ska välja Ti Mo klänningen. Ska man vara fin så ska man vara det ordenligt.
  Hälsningar
  Annelii

  SvaraRadera
 7. Jag röstar på by Ti Mo klänningen! Det finns ju många fler tillfällen att använda saloonen, och man kan ju klä ner den lite om man så vill.
  Men alla är ju underbara....suck...sommardrömmar.
  Kram!!

  SvaraRadera
 8. A very hard decision indeed!

  I like them all, especially the Ti Mo, but I love that Esther Elenora dress, so I think I would wear that - but that's just my humble opinion, I'm sure whatever you chose will look lovely!

  Have fun deciding!

  Mxx

  SvaraRadera
 9. En mamma får inte stjäla uppmärksamheten från sina döttrar på deras avslutning. Av den anledningen tycker jag att Saloon Dressen passar bäst.

  SvaraRadera
 10. Tack alla för era kommentarer!!
  Kajsa: det är INGEN chans att jag skulle stjäla uppmärksamheten från mina döttrar (oavsett klädsel), det skulle vara om jag kom naken dit eller i en sopsäck men annars har jag svårt att se det ;-D Båda mina flickor är redan nu vackrare, sötare, klokare och betydligt bättre än grundversionen ;-D
  KRAM!!

  SvaraRadera
 11. Du är väldigt fin i estereleonora klänningen men håller med om att den kanske är lite "för" fin till detta. Ha en trevlig avslutning:)

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER