söndag 19 juni 2011

VARFÖR REGNAR DET IDAG NÄR JAG VILL HA DENNA PÅ MIG.......

Mitt sista REA-kap som jag tänkt visa upp är den fina Terrie Dress från Odd Molly i färgen Dark Pink. Älskar den jag har i blått så när jag såg min favoritfärg hänga på REA var jag tvungen att slå till även på denna ;-D
Jag har Wunder Lace Underdress under denna.....den är ganska urringad och avslöjande annars.

Med underklänningen blir det mer av en sommarklänning man kan ha på sig mer än till stranden.

Älskar färgen och den kvinnliga modellen på denna omlottklänning, tänk om de kunde göra en liknande omlottklänning med samma fina passform fast med ärm och i annat material till hösten, det hade varit en riktig HIT!
Har en annan fin sommarklänning på mig nu på morgonen som är ett RIKTIGT Budgetkap! Ni får se den lite senare idag!
KRAM!

3 kommentarer:

 1. Jättefin, den skulle passa mig i sommar på Mallorca, är det frotte-kvalitet i klänningen? Ha en bra dag trots regn.

  SvaraRadera
 2. Hej Mia: japp, skön frotte. Fanns många kvar på Mathilde. Ring och kolla med dem om du är intresserad.
  Ha en fin dag du me!
  KRAM!!

  SvaraRadera
 3. Så kul att du fick dag i den söta klänningen, en riktig piggelinklänning. Jag sätter en liten brosch som håller i hop lite om jag vill gå utan underklänning ibland..
  grattis!

  kram!

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER