tisdag 7 juni 2011

UNDERBAR VÄSKA FRÅN MICHAEL KORS

Tänkte visa upp lite shoppingfynd från USA, denna vackra väska + plånbok från Michael Kors inhandlades på Outlet. Är så nöjd över min nya fina designerväska. Den är tillverkade i mjukaste kalvskinn och är alldeles ljuvligt snygg i sina detaljer.Lagom stor axelremsväska med fin påsform


Snygga plånboken till med guldfärgat foder inåti.
Hoppas nu ni har en fin dag i solen idag. Nu är jag tillbaka på jobbet och det lär bli en intensiv vecka!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Vackra handväskor kan man knappt få för många av. Extra kul om man köpt på en resa tycker jag. Då blir det liksom ett res-minne på samma gång. Sedan är kanske risken inte lika stor att den syns på så många hemma i Sverige? Kram!

  SvaraRadera
 2. Hej!

  Ska till N.Y nästa vecka så det skulle vara intressant att veta hur mycket du betalade och på vilken outlet du hittade den fina väskan!

  Tack för en inspirerande blogg!

  Maria

  SvaraRadera
 3. Hej Maria: Jag köpte min ute på Woodbury outlet utanför NY och där kostade den 400 USD + tax, vilket är betydligt billigare än här hemma.
  Ha det så skoj!

  SvaraRadera
 4. OOoh vilken ursnygg väska OCH plånbok för den delen. Farligt att åka till NY, finns alldelens för mycket fint att handla där ;-)

  Jag är fortfarande sugen på halsbandet...men förstår mig inte riktigt på beställningen hos Nordljus om jag ska vara ärlig.

  KRAM

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Stort tack för svaret!

  /Maria

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER