tisdag 7 juni 2011

DAGENS ODD MOLLY &ODD MOLLY PRE-FALL

Hoppas ni haft en fin dag, har varit intensivt idag och är helt slut. Tittar på landskampen i TV och på Desperate Housewifes......snacka om simultankapacitet ;-D Idag har jag haft detta på mig.

Vackra Elouise Cobell Cardi  från Odd Molly och fina budgetklänningen från Lindex.


Är så glad jag lyckades hitta denna fina kofta på REA.
Jag kommer inte att sitta uppe för att jaga pre-fall plagg från Odd Molly, vet med mig att de plagg jag eventuellt vill ha kommer jag att få tag på, förr eller senare. Har aldrig förstått hetsen kring förbokningarna....kommer aldrig att göra det. Till er andra som ska boka plagg ikväll önskar jag är bara lycka till, tur vi alla är olika ;-D
Hoppas ni har en fortsatt fin kväll!
KRAM!!

5 kommentarer:

 1. Fin du är som vanligt :-)

  Har heller inte förstått det där med förbokningar. Har aldrig blivit utan ett plagg jag vill ha och jag vill inte hetsa utan kika runt lite och se fina provningsbilder innan jag hittar mina favoriter.

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 2. Fin du är som vanligt :-)

  Har heller inte förstått det där med förbokningar. Har aldrig blivit utan ett plagg jag vill ha och jag vill inte hetsa utan kika runt lite och se fina provningsbilder innan jag hittar mina favoriter.

  Kram
  /Vivvi

  SvaraRadera
 3. hej, jättefin kofta, den skall jag bestalla!

  SvaraRadera
 4. Så fint:)Klänningen gillade jag. Måste kika in på Lindex märker jag.
  Ha en fin dag.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 5. Visst har det kommit många fina vita klänningar i affärerna denna sommar? Jätte fin klänning du har från lindex, den har jag faktiskt inte sett. Hade en favorit från H&M på mig idag och jag skulle gärna äta den vita från Provrummet som tyvärr tagit helt slut.

  KRAM

  SvaraRadera

<3 Tack snälla för din kommentar <3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Annonser

ANNONSER